Apartamente: argumente pro și contra

Apartament- relativ nou pe piață. Aproximativ o treime din toate clădirile noi din București sunt apartamente de acest tip, iar numărul celor care doresc să cumpere un apartament în capitală este în continuă creștere. De ce sunt atât de populare și care sunt capcanele??

Principala diferență între un apartament și un apartament — status. Apartamentele sunt proprietăți nerezidențiale. În timp ce o clădire rezidențială trebuie să îndeplinească o mulțime de condiții, cum ar fi distanța față de clădirile industriale, infrastructura, cum ar fi școlile și grădinițele, izolarea termică, iluminarea naturală și așa mai departe, apartamentele nu sunt supuse unor astfel de cerințe. Dezvoltatorul poate construi o astfel de clădire în cazul în care o clădire rezidențială nu poate fi ridicată și, în același timp, să economisească bani. Ca urmare, apartamentele sunt mai ieftine pentru proprietar. De fapt, aceasta este principala atracție a apartamentelor.

Partea negativă a apartamentelor este o consecință logică a aceluiași statut: acestea sunt spații nerezidențiale, astfel încât nu este posibilă reședința permanentă într-un apartament. Apartamentele sunt, din punct de vedere juridic, între birouri, camere de hotel și apartamente, deși, de fapt, sunt apartamente cu toate utilitățile și zonarea. Este posibil să se transforme acest tip de locuință în una rezidențială, dar în realitate procedura este destul de complicată.

În timp ce în urmă cu trei ani apartamentele erau adesea construite în cadrul unor scheme care simplificau strângerea de fonduri și lăsau cumpărătorii în incertitudine Astăzi, cetățenii sunt mai bine protejați din punct de vedere juridic. Dar, în cazul falimentului dezvoltatorului, cumpărătorul își primește doar banii înapoi, iar suprafața "se arde". Este, de asemenea, dificil să iei un credit ipotecar.

Citește mai mult  Primul magazin LG ELECTRONICS Premium Shop

Următorul dezavantaj, care nu este la fel de pronunțată – Întreținerea unui apartament este mai costisitoare pentru proprietar: tarife mai mari la utilități și impozit pe proprietate. Acest lucru se datorează aceluiași statut al proprietății comerciale. În plus, nu există nicio garanție că proprietățile învecinate nu vor fi ocupate de birouri sau magazine.

În același timp, în plus față de prețul mai atractiv, avantajul nu atât de evident poate fi locația. Fostele zone industriale, care sunt adesea folosite pentru apartamente, sunt situate în diferite locuri, adesea în partea centrală a orașului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: