IKEA va deschide două noi magazine mici în București

Încă două magazine IKEA de mici dimensiuni se vor deschide în București în această toamnă. Studiouri de design vor apărea în centrul comercial Afimall City, lângă stația de metrou Delovoy Tsentr, și în complexul rezidențial LIFE – Botanicheskiy Sad.

Un studio de design la Afimall

Zona studioului de design din Afimall va ocupa mai mult de 800 m2, unde vizitatorii se vor putea inspira din soluțiile designerilor IKEA, vor putea planifica un dormitor sau o bucătărie și vor putea cumpăra accesorii potrivite.

Studioul de design IKEA din Afimall City Va fi amplasat la parterul unui centru comercial.

Ateliere de design în cartierul rezidențial LIFE

Studioul de design din cartierul rezidențial LIFE va ocupa 180 m2.

Studioul de design IKEA din complexul rezidențial LIFE-Botanichesky Sad va fi situat la 1A Lazorevy proezd, clădirea 3, lângă stația de metrou și MCC Botanichesky Sad.


Cu ajutorul specialiștilor IKEA, vizitatorii acestor studiouri de design vor putea să planifice, să cumpere și să le fie livrată o bucătărie la domiciliu chiar a doua zi! Toate studiourile de design IKEA vor oferi, de asemenea, livrarea la domiciliu a întregii game.

Noile magazine aduc soluțiile IKEA mai aproape de moscoviți și, mai ales, de oamenii din cartier. Nivelul ridicat de accesibilitate este asigurat de proximitatea Afimall și LIFE la metrou, precum și la principalele artere de transport Kutuzovsky Prospekt, TTC, MCC, autostrăzile Yaroslavsky și Altufievsky.

Citește mai mult  Școala de Design invită la cursuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: