O singură bucată. Marele în mic.

Este posibil un interior confortabil și funcțional într-o zonă mică?? Ușor! Aceasta este părerea fondatorilor biroului Odnushechka, Serghei Bakharev și Dmitri Jigaliov, iar ei confirmă acest lucru prin proiectele lor de lux.

Conceptul nostru cheie: funcționalitatea și planificarea minuțioasă a fiecărei soluții. Încă din etapa de planificare, se pun bazele unui interior. Modul în care decideți cu privire la zonarea și umplerea apartamentului dvs. determină scenariul vieții în acel interior. Când lucrăm la amenajare, avem deja în minte o soluție volumetrică, suprapunând în straturi toate detaliile interioare, utilitățile etc. . Clientul nu-l vede încă pe desenul planimetric, dar noi avem deja volumul în minte și încercăm să ne imaginăm cum va folosi clientul fiecare element, cum vor interacționa toate mobilierul și echipamentele, cum se vor potrivi acoperitoarele etc. . Experiența practică ne permite să vedem totul din prima.

Conceptul nostru cheie este funcționalitatea și detalierea în fiecare decizie de proiectare. Încă din faza de planificare se pun bazele interiorului. Cum va fi decisă zonarea și umplerea apartamentului, depinde de scenariul vieții în acest interior. Atunci când lucrăm la layout, construim o soluție volumetrică în mintea noastră, suprapunând în straturi toate detaliile interioare, comunicațiile tehnice etc. . Clientul nu-l vede încă în desenul de plan plat, dar noi am făcut deja volumul în capul nostru și încercăm să ne imaginăm cum va folosi clientul fiecare element, cum vor coopera mobilierul și echipamentele, cum se vor potrivi acoperitoarele între ele etc. . Experiența practică pe care am dobândit-o ne permite să vedem lucrurile din timp.

Ascundeți

Despre noi și "Odnushechka"

Ca un birou cu un dormitor lucrăm din 2008. Înainte de asta, noi ( Serghei Bakharev și Dmitri Jigaliov ) am studiat împreună la MGSU ( Universitatea de Stat de Construcții din București ) și după absolvire, 5 ani de experiență în diferite locuri. În cele din urmă am decis să ne unim eforturile și să înființăm un studio de design care să reflecte gusturile și abordarea noastră. Am început să ne gândim la poziționarea noastră și la unicitatea noastră, care ne-ar face să ne diferențiem de celelalte studiouri. La acea vreme, ca și acum, nișa apartamentelor cu o cameră și a apartamentelor mici nu era deloc atractivă pentru designeri. Puțini au vrut să lucreze pe o suprafață mică, deoarece toată lumea își estimează lucrările la metru pătrat. Și aici nu sunt mulți contoare, dar sunt multe complicații și timpul necesar este același.

Citește mai mult  Interioare elegante care nu se vor plictisi

cantina din proiectul biroului de arhitectură "Oneinette"

În cele din urmă, am decis să mergem pe traseul cel mai dificil, pentru că era cea mai mică concurență. Am început cu un blog ( pe atunci nu exista încă Instagram, dar foarte populare erau blogurile ) despre amenajarea apartamentelor mici, unde am adunat soluții de succes pe această temă și am scris propriile noastre articole, am publicat ceea ce ne-a plăcut, formând imaginea clientului nostru. Am urcat rapid în topul solicitărilor de apartamente mici și am început să comandăm proiecte. În timp, am început să nu reușim să facem față volumului de muncă și, treptat, am început să angajăm primii angajați. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am început să facem proiecte din ce în ce mai complexe, pentru că suntem mai interesați să rezolvăm probleme complexe. Abordarea noastră detaliată și atitudinea atentă la fiecare centimetru au atras proprietarii de apartamente și case mari.

Acum lucrăm cu orice dimensiune, astfel încât să salvăm oamenii de disonanță atunci când văd un proiect de un apartament mare proiectat de studioul "Odnushechka, am identificat 3 domenii:

  • «Unul mic." – pentru mici,
  • «Zhigalyov & Bakharev – pentru mari și
  • «Planificare" – exclusiv pentru planificare și consultanță.

Despre nume

Serghei Bakharev a făcut parte din juriul concursului "Small Flats" pe site

După ce ne-am hotărât asupra nișei noastre și a publicului țintă, am început să ne gândim la un nume pentru. A trecut prin diferite opțiuni și alegerea a căzut pe un cuvânt frumos și plin de suflet "Odnushechka", pentru că principalele proiecte au fost pentru apartamente cu o cameră. Pentru unii oameni, o garsonieră este ceva incomplet și ieftin, dar pentru noi este un spațiu de locuit cu drepturi depline, care include toate funcționalitățile inerente apartamentelor mari. Aceasta este abilitatea – de a proiecta un interior autonom, confortabil și bazat pe nevoi într-un spațiu mic.

Citește mai mult  Boutique de vinuri la Cosmos Collection Altay Resort

Despre munca unui designer de interior

Munca unui designer de interior necesită o actualizare constantă a cunoștințelor, observarea constantă a noilor tehnologii, materiale și soluții. În procesul de concepere și implementare a proiectelor, trebuie să comunici cu o mulțime de oameni și experți interesanți. Această comunicare este foarte îmbogățitoare cu noi cunoștințe. Iar cea mai mare sursă de inspirație și motivare pentru a învăța lucruri noi este clientul. Nu numai că suntem aleși de către clienții noștri, dar și noi înșine ne alegem clienții, deoarece există un drum lung și anevoios de parcurs pentru proiectarea și implementarea proiectelor și este foarte important ca noi și clientul să fim pe aceeași lungime de undă. Fiecare client este unic și stabilește un anumit nivel de cerințe, ceea ce ne face să căutăm soluții, să învățăm noi tehnologii pentru a găsi soluții.

dormitor dintr-un proiect al biroului de arhitectură "odnushechka"

De asemenea, oferă multe posibilități de comunicare cu antreprenorii și constructorii. Când le vezi munca în fiecare zi, începi să înțelegi ce și sub ce formă trebuie să le oferi în proiectele lor. De aici, prezentarea și elaborarea proiectului se îmbunătățește de la proiect la proiect.

Deși studioul nostru are 11 ani de existență, avem deja 17 ani de experiență personală în proiectarea și implementarea de proiecte. De aceea, ne-am perfecționat algoritmii și tehnologiile de proiectare la un nivel intuitiv pentru orice profesionist. Ne instruim angajații pentru a utiliza această abordare. Trebuie să cunoști toate procesele tehnologice, trebuie să înțelegi ordinea în care și prin ce tehnologii se construiesc construcțiile, se montează sistemele de inginerie, se produce și se asamblează mobilierul etc. . Cunoscând și înțelegând toate acestea, puteți proiecta interioare de orice complexitate și puteți fi siguri că toate deciziile de proiectare vor fi puse în aplicare.

Citește mai mult  Donator maraton #LGPass the Good la forumul educațional de tineret din toată România Teritoriul simțurilor pe Klyazma

camera de zi dintr-un proiect al biroului de arhitectură "Odnushechka"

Despre moda pentru spații mici

Aceasta nu este o tendință, ci mai degrabă o statistică. Persoanele care își pot permite apartamente mari sunt o minoritate. Acesta este motivul pentru care, în fiecare construcție nouă, majoritatea apartamentelor sunt apartamente mici cu una sau două camere. Formatul de apartament a devenit foarte popular în ultima vreme. În esență, este același apartament, doar că are statutul de spațiu nerezidențial și vă permite să faceți orice fel de reamenajare. Iar o persoană nu are întotdeauna nevoie de un apartament mare. Complexele rezidențiale moderne de clasă premium au, de asemenea, apartamente mici, care sunt populare nu din cauza prețului lor ( la urma urmei, pentru prețul unui apartament cu o cameră în centrul Moscovei puteți cumpăra un apartament cu trei camere în zona inelului al treilea ) dar din cauza nevoilor oamenilor care nu au întotdeauna nevoie de o mulțime de camere pentru o viață confortabilă. instrucție 1 În.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: