Rezultatele concursului Cea mai bună lucrare studențească sunt rezumate

Juriul competiției Best Student Work din cadrul Festivalului Patrimoniului Arhitectural a anunțat numele câștigătorilor. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 19 septembrie în Sala de Bronz a Casei Arhitecților a Uniunii Arhitecților din Sankt Petersburg.

A fost depus numărul total de cereri 75 de lucrări din următoarele orașe: București, Sankt Petersburg, Rostov pe Don, Novosibirsk, Iaroslavl, Ekaterinburg, Novokuznetsk, Ivanovo, Voronej, Irkutsk, Vologda, Penza, Belgorod, Smolensk, Kazan, Novosibirsk.

Diploma de argint în competiția studențească a fost câștigată de echipa de autori a Institutului de Arhitectură din București, sub conducerea lui A.. Nekrasova, A.. Tsybaykina & Co.. Arkhipova.

Diplomă de argint. Nekrasov, Tsybaykin, Arkhipov

Diploma de bronz Anastasia Ulyanova, studentă la școala de arhitectură MARSH. Supraveghetorii Anastasia- .. Beilin și D.. Nikishin.

Diplomă pentru Cele mai bune soluții de proiect pentru renovarea și conservarea unui sit de referință acordat Tatianei Kurbaniyazova și Ksenia Turovskaya, studente ale Universității de Stat de Arhitectură și Inginerie Civilă din Sankt Petersburg, care au lucrat sub conducerea lui N.. Petukhova.

Diplomă pentru cea mai bună soluție de restaurare a peisajului cultural al clădirilor istorice Acordat unei echipe de autori de la Universitatea Federală de Sud condusă de V. Nikishin.. Obruchnikova și Yu.. Andreeva.

Diplomă pentru o abordare fundamentală a renovării, adaptării și conservării patrimoniului cultural acordat echipei de autori de la Universitatea Tehnică de Stat din Voronej. supraveghetor- .. Savchenko.

Diplomă a Uniunii Arhitecților din România a primit studenții: Pavel Baldovsky de la Universitatea Federală de Sud, Valeria Kolokolchikova de la Universitatea Tehnică de Stat din Voronej, Inna Simanova de la Universitatea Tehnologică de Stat din Belgorod, Ksenia Bikmansurova de la Universitatea de Stat de Arhitectură și Inginerie Civilă din Kazan, Alexandra Lyubimova de la Institutul de Arhitectură din București și Anastasia Yareshko de la Universitatea Federală din Siberia. Diplomele Uniunii Arhitecților din România au fost acordate și echipelor de la Universitatea Industrială de Stat din Siberia, Institutul de Arhitectură din București, Universitatea Tehnică Națională de Cercetare din Irkutsk și Școala de Design a Școlii Superioare de Economie.

Citește mai mult  Townhouse în Angelovo: Un proiect pentru o familie cu copii

Reamintim că acest concurs a fost organizat în rândul studenților de la universitățile și facultățile de specialitate din orașele rusești, care pregătesc specialiști în restaurare, pentru a identifica tinerii talentați și pentru a atrage tineri specialiști în Uniunea Arhitecților din România.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: