Set-design în interior sau cum să creați compoziții cu obiecte de epocă. Sfaturi de designer de la Balcon Design.

Oricine are o oarecare legătură cu industria de design sau urmărește tendințele globale a fost martor la o regândire a lucrurilor în ultimele decenii. Acest lucru se traduce printr-o dorință de reducere a consumului, popularitatea produselor de design reciclate. Asistăm la un boom al vinului.

Să recunoaștem, ne place această tendință pentru că stilul special de la Balcon Studios este pentru că ne concentrăm pe individualitatea clientului, astfel încât să putem proiecta interioare cu caracter. Acest lucru înseamnă, de obicei, prezența obiectelor cu o istorie în interior.

Proiect implementat în complexul rezidențial Alye Parusa, designer Alexander Kozlov, studio Balcon.

Vrem să vă împărtășim câteva secrete despre cum să creați un spațiu inspirat care să combine elemente clasice și contemporane:

1. Eclectic. Combinați brandurile de ultimă generație cu piese de epocă. În mod surprinzător, se menține atât proaspăt cât și dinamic.

2. Dialog. Este o artă specială, când obiectele intră în dialog între ele, este un mare noroc să găsești aceste obiecte, uneori compozițiile se formează instantaneu, alteori după ani de zile și prin mișcarea obiectelor în spațiu.

3. Cinema. Imaginează-ți că faci un film și te gândești să proiectezi apartamentul personajului tău. Luați în considerare toate detaliile: unde lucrează, la ce magazine face cumpărături, ce muzică ascultă, cum se distrează.

4. Protagoniști. Continuând cu tema filmelor, definiți "protagoniștii" Acestea sunt obiectele în jurul cărora se va învârti interiorul și în jurul cărora se va desfășura intriga.

Proiect implementat în complexul rezidențial Alye Parusa, designer Alexander Kozlov, Balcon Studio.

5. Suport. Combinarea mobilierului și a decorului din epoci diferite face adesea parte din farmecul unei camere, dar este important să se mențină un aspect coerent. Adică să definim constantele care vor constitui fundalul pentru "protagoniștii". De exemplu, ar putea fi vopsea de perete și finisaje din lemn deschis sau accesorii potrivite.

Citește mai mult  Interioarele îndrăznețe: nu exagerați

6. Experiență vizuală. Dacă aveți voință, puteți găsi întotdeauna piese care să vorbească cu interiorul dumneavoastră. Dacă vă place o piesă de colecție din trecut, dar nu vă puteți permite încă să o achiziționați, uitați-vă mai atent, vedeți ce vă atrage și căutați alternative. Norocul vă va surâde.

7. Cheia. Principalele locuri în care puteți căuta lucruri de epocă Piețe locale, magazine și site-uri web în care se vând articole care nu sunt noi. Dacă nu găsești nimic care să merite acolo, există site-uri internaționale: Chairish, Etsy, eBay, Pamono și 1stDibs.

8. Intuiție. Ai încredere în sentimentele tale și, în timp, lucrurile se vor aranja. Distrează-te și lasă-ți casa să evolueze odată cu tine. Nu încercați să calculați totul, interiorul.. este un organism viu care are loc pentru diferite tehnici și obiecte.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: