Cum să vă pregătiți apartamentul pentru primăvară

Primăvara – timpul pentru schimbare și reînnoire. Nu numai sufletele noastre au nevoie de schimbări, ci și interiorul casei noastre. Împreună cu Konstantin Zakharov, fondator al serviciului de depozitare individuală Cherdak, am întocmit o listă de verificare cu câteva reguli despre cum să vă pregătiți apartamentul pentru primăvară, astfel încât interiorul să strălucească în culori noi.

În imagine: Konstantin Zakharov, co-fondator al Attic, un serviciu de stocare pe bază de abonament.

Luați aer în apartament

Începeți cu un interior curat. Faceți ordine în apartament cel puțin de două ori pe an, mai ales după iarnă.

Curățați apartamentul cu un detergent umed; nu uitați de colțurile din spatele dulapurilor și canapelelor, de plinte și de candelabre. Dacă aveți copii, trebuie, de asemenea, să păstrați jucăriile curate, cele de pluș trebuie curățate la uscat, iar cele de plastic spălate cu un detergent special. Nu uitați perdelele, cuverturile de pat și pernele decorative. Aerisiți toate camerele, spălați ferestrele și lăsați să intre multă lumină.

Totul își are locul său

Când sosește primăvara, puteți pune deoparte în siguranță hainele de iarnă până în sezonul următor. Dar nu merită să vă aglomerați balconul. Dacă nu aveți o zonă de depozitare destinată articolelor de sezon, puteți utiliza serviciile de depozitare pentru a depozita temporar pomii de Crăciun, săniile, schiurile și alte articole de iarnă de care nu veți avea nevoie primăvara și vara. Iar balconul este mai bine folosit pentru scopul său. Puneți câteva plante în ghiveci pe balcon, creați o zonă de relaxare confortabilă cu o masă și un fotoliu, astfel încât să vă puteți bucura de o ceașcă de cafea sau de ceai dimineața.

Citește mai mult  Refaceți fațadele cu folie

Culoare mai mare

Decorarea casei poate fi, de asemenea, sezonieră. Scapă de toate acele perdele întunecate și grele. Țesăturile grele pot fi înlocuite cu unele mai ușoare și naturale, cum ar fi inul. Adăugați accente de culoare la decorul dumneavoastră. Pentru acest sezon, aproape toate cele mai cunoscute lanțuri de magazine oferă idei interesante pe care le puteți aduce în casa dumneavoastră.

Nuanțele de verde sunt în tendințe pentru un albastru proaspăt și clasic, iar nuanțele de roz și galben pentru interioare mai îndrăznețe. Nu uitați de florile proaspete și puneți în cameră vaze cu buchete frumoase, care vă vor umple casa cu mirosuri plăcute de primăvară și vor fi o bucurie pentru ochi.

Repoziționare

Pentru a face apartamentul să arate nou, nu este necesar să cumpărați noi piese de mobilier, uneori este suficient să rearanjați. Iar cei care sunt mai îndrăzneți își pot da frâu liber creativității și pot recondiționa mobilierul vechi, pot revopsi o comodă sau pot schimba tapițeria unei canapele sau a unor scaune.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: