Unde începe interiorul??

Unii încep cu alegerea stilului, alții cu materialele de finisare. În orice caz, un interior începe cu persoana – dorințele și visele sale ascunse. Pot fi luate perdelele ca punct de plecare?? Designerul Olga Zhilina crede că da.

Întrebarea cititorului

Bună ziua! Am adus înapoi o bucată de țesătură dintr-o călătorie în Tunisia.. A vrut să facă perdele liliac într-un dormitor. Trebuie să fie ciudat pentru a proiecta de pe o singură bucată de țesătură. Dar, din moment ce plănuiam să refac complet camera, acum ar fi fost un moment bun pentru a alege combinații de culori. Cameră mică- Dormitorul fiicei mele, care călătorește mult, în camera ei.. o mulțime de suveniruri importate, lucrează pentru o agenție de turism. Dorește o cameră cu spațiu pentru o zonă de dormit și un colț de lucru-. Dar, mai mult decât orice altceva, este pofticioasă Se potrivesc perdele liliachii în cameră ( în dragoste cu ei ) gata să schimbe totul în cameră, dar nu știu ce să combine cu perdele liliachii. Aș dori să vă întreb ce culoare de tapet și ce nuanță de lemn ați recomanda pentru mobilier? Cu ce se potrivesc perdelele de liliac??
Inga.

Cum de a aranja iluminatul? Acesta este un punct foarte important în proiectarea camerei. O abundență de ࿈ lămpi de tavan, lămpi de perete, spoturi, lămpi de birou și lămpi de podea ) vă permite să creați diferite scenarii de iluminat, creând o varietate de stări de spirit și făcând ambianța mai spațioasă sau mai formală.

Cum de a aranja iluminatul? un punct important în proiectarea camerei. O abundență de ( spoturi de tavan, lămpi de perete, spoturi, lămpi de birou și lămpi de podea ) vă permite să creați diferite scene de lumină, să creați diferite stări de spirit și să faceți ca încăperea să arate măreț sau ca o cameră.

Ascundeți

Răspuns de designer

Amenajarea camerei este împărțită în trei zone ( pentru dormit, primirea oaspeților și depozitarea lucrurilor ). Partea ( parte a camerei ) departe de fereastră este zona de dormit și un mic dulap. Dulapul poate fi separat prin uși glisante sau prin aceeași tehnică ca și patul cu textile. Faptul că zona dormitorului este separată de perdele mov, puteți transforma spațiul, îmbinându-l cu partea centrală a camerei.

Citește mai mult  Cum de a decora o cameră mică în mod corespunzător

Împărțirea spațiului în diferite zone se realizează prin diferite metode: folosirea plăcilor de gips-carton pentru a separa dulapul de zona centrală, folosirea țesăturilor pentru a ascunde zona de dormit de vedere și folosirea ecranelor pentru a separa locul de muncă. Zonarea funcțională a camerei poate fi accentuată și de designul plafonului. Astfel, împărțind camera în zone, vom rezolva o altă problemă: vom corecta proporțiile alungite ale camerei.

Proprietarul a vrut să integreze perdele de liliac în interior. După cum știm din teoria științei culorilor, liliacul ( rece ) nuanțele interioare sunt mai bine completate de tonuri calde. În acest caz, ar trebui să fie, de asemenea, nuanțe deschise, t.. Această cameră servește, de asemenea, pentru a dormi și dormitorul nu ar trebui să fie supraîncărcat cu culori întunecate. În cazul în care camera este multifuncțională și are o mulțime de mobilier, atunci nuanțele de lumină nu vor reduce vizual spațiul camerei.

Opțiuni de zonare și scheme de culori oferite de designer.

Nuanțele de liliac sunt o componentă unificatoare pentru două camere funcționale diferite. Culorile complementare pot fi găsite în diferite nuanțe de bej și maro, poate chiar și în nuanțe de taupe, dar nu în culori închise. Nuanțele de verde și tonurile calde de nisip vor arăta, de asemenea, bine. Iar dacă sunt diluate cu puțin alb, rezultatul este o cameră foarte elegantă și colorată. Două tipuri de tapet pot fi folosite în camera de zi. Pentru o piesă de perete ( vopsea ) cu un model cu dungi pentru a face camera să pară mai mare ( în principal, nu folosiți un model foarte mare;. Pentru restul pereților, alegeți culori complementare.

Citește mai mult  păsări de pâslă

În sprijinul perdelelor liliachii aș sugera amenajarea zonei de deasupra patului și canapelei sub forma unor inserții liliachii, încadrate de muluri.

Alegerea materialelor de finisare a trebuit să fie atent analizată atunci când s-a decis acest interior, deoarece culorile camerelor trebuiau să se îmbine perfect între ele.

  • Tapet 308053 de Eijffinger.
  • Galuchat 421-10 tapet de Elitis.
  • Londra Imagini de fundal II Maddox St Cotton de Little Greene.
  • Podele din lemn de frasin de la fabrica Bolefloor.

Locul de muncă de la fereastră. Poate fi exploatat prin lumina naturală, în plus față de care trebuie să fie asigurată o abundență de lumină naturală lumină artificială.

O modalitate minunată de a evada din agitația vieții cotidiene Înfășurați-vă într-un covor confortabil pentru puțină lectură. Un fotoliu moale și confortabil și o lampă de podea pot fi poziționate vizavi de zona de lucru.

În partea centrală a camerei am pus o canapea și un dulap cu fronturi de sticlă, care poate găzdui numeroase suveniruri aduse de gazda din diverse călătorii.

În selecția noastră puteți citi despre câteva opțiuni de design pentru zona TV. Sistemele modulare de depozitare oferă spațiu pentru DVD-uri și tot felul de suveniruri aduse din vacanță.

  • Sistemul modular EB.MD.ARC.39 din La ebanisteria.
  • Dulap cu spațiu pentru un televizor din fabrica CAVIO Interioare .
  • Dulap Montana cu spațiu pentru un televizor de la fabrica Finkeldei.
  • Sistemul modular Laccato bianco de la fabrica Berloni.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: