Gigant de telecomunicații în Noua Moscovă

Sediul companiei ruse de telecomunicații Rostelecom s-a mutat într-un parc de birouri de mari dimensiuni din Comcity, unde compania a închiriat 48.000 de euro. qv. .

Anterior, cele mai multe divizii erau împrăștiate prin oraș, ceea ce făcea dificilă comunicarea. Acum ele sunt răspândite pe "cinci degete două clădiri legate între ele prin pasaje.

Unul dintre factorii cheie în mutarea la Comcity a fost accesibilitatea transportului (autostrăzi de transport și stația de metrou Rumyantsevo )))))))))ecologicitatea clădirilor realizate cu ajutorul materialelor verzi ( parcul de birouri este certificat LEED ).

În ciuda dimensiunii destul de impresionante a biroului, acesta a fost proiectat într-un stil coerent.

Spațiul de lucru open space este situat de-a lungul perimetrului circuitului de lumină, în timp ce spațiile tehnice, cafenelele și alte facilități au fost mutate în centrul clădirii. Stilul corporatist și simbolismul sunt evidente în schema de culori a biroului – alb, albastru și portocaliu se regăsesc nu numai pe pereți, ci și ca accente luminoase pe mobilier.

Posturile de lucru sunt dotate cu ecrane de amortizare a sunetului și cu mochetă de înaltă densitate care absoarbe sunetul, ceea ce face ca mediul de lucru să fie plăcut și cu zgomot redus. Culorile deschise îl umplu de "aer", iar suprafața mare nu creează un sentiment de constrângere ( în biroul Rostelecom Există aproape 12 metri pătrați de metri cubi de spațiu de tavan pentru fiecare angajat din birou. m, ceea ce reprezintă dublul mediei pieței ).

Pe lângă bucătărie, există cafenele și canapele în jurul biroului, unde angajații se pot relaxa sau pot da telefoane importante.

Citește mai mult  Ziua arhitecturii pentru copii la VDNKh

În ceea ce privește echipamentele tehnice, biroul se distinge prin prezența unui sistem "smart home", care controlează climatul interior, precum și utilizarea de "cool grinzi care permit răcirea aerului în sezonul cald. Iluminatul eficient din punct de vedere energetic și aeratoarele din sistemul de alimentare cu apă economisesc și mai mult resursele.

Mai mult de 4 mii. posturile de lucru sunt dotate cu mobilier ergonomic modern, care permite angajaților să lucreze în confort pe tot parcursul zilei. Biroul dispune de mai multe zone de întâlnire la fiecare etaj, precum și de o sală de conferințe completă pentru prezentări și întâlniri mari.

În plus, la parterul clădirii se află săli de mese și acces la o galerie comercială din parcul de birouri.

Punctul focal al noului birou este, fără îndoială, centrul – sub forma unui măr mare și albastru. Este o zonă tehnologică, unde sunt expuse cele mai recente inovații tehnice și realizări inovatoare ale companiei.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: