Alexeevskaya: proiect de apartament de 90,2 metri pătrați.

Interiorul realizat de studioul de design Geometrium prezintă stilul scandinav într-o expresie modernă: spațiul este confortabil și funcțional, paleta clasică rece este încălzită de lemnul natural și înviorată de accente suculente.

Clienții proiectului de design- O familie tânără cu un copil de șase ani.. locuiesc în Suedia de ceva timp. În mod natural, stilul scandinav este preferat. Realizarea sa într-un apartament de 90,2 mp din București. Studioul de design Geometrium s-a ocupat de proiect. Tendințele de design contemporan au fost, de asemenea, încorporate în proiectarea proiectului.

Camera de zi

Camera de zi se înscrie în zona de luat masa: o masă de sufragerie cu picioare metalice negre, realizată dintr-un lemn masiv de suar tăiat, este așezată lângă fereastră. Acest birou a fost adus special din Indonezia. Suprafața sa este luminată de o pereche de spoturi negre pe suspensii lungi, în timp ce întregul apartament este iluminat de corpuri de iluminat montate la suprafață. Zona de lucru este, de asemenea, concentrată pe masa de luat masa, astfel încât, lângă fereastra din spatele mesei, designerii au construit un dulap în care puteți stoca lucrurile și documentele necesare și puteți pune o imprimantă. În locul unui televizor, există un proiector și un sistem de difuzoare încorporat în tavan. La ferestre Jaluzele romane cu o textură densă pentru a întuneca camera atunci când vă uitați la filme.

Alte piese de mobilier includ o canapea, o lampă de podea și un birou mic, dar funcțional. O soluție interesantă, deși foarte consumatoare de timp, a fost de a crea un aspect neobișnuit: o ușă în perete conectează bucătăria și camera de zi, care este la rândul său separată de coridor printr-un dulap încorporat. Deschiderea este închisă cu o ușă glisantă pe partea bucătăriei pentru confort.

Citește mai mult  O casă în Carpați: cum să transformi o colibă într-un palat elegant

Bucătărie

Bucătărie în formă de U. Pe trei laturi ale camerei se află o suprafață de lucru imensă din lemn masiv cu o chiuvetă și aparate integrate. «Șorț Fabricat din piatră naturală, de culoare închisă. Bandă cu LED-uri luminează zona de lucru de sus. Pentru o gustare rapidă, lângă fereastră a fost instalat un bar pentru micul dejun, luminat de sus de o pereche de reflectoare negre În spatele ei, este foarte plăcut să bei o cafea în timp ce privești spre stradă.

Dormitor

Principalele zone ale dormitorului Are un dulap, un pat imens și confortabil, noptiere și o zonă de machiaj. Tetiera și noptierele sunt realizate la comandă din MDF furniruit. Designul căpătâiului permite așezarea de obiecte mici, cum ar fi ramele foto, pe el. Lămpile de pe ambele părți ale patului sunt montate pentru o lectură ușoară, iar cărțile pot fi depozitate sub noptiere.. Există spațiu pentru ei în sala de mese.

O zonă de machiaj cu oglindă de machiaj se află pe partea opusă a patului, lângă balcon. Balconul are o comodă pentru depozitarea lucrurilor și o bicicletă de exerciții profesionale pentru triatlon.

Camera copiilor

pat mare stă în mijlocul camerei copiilor. Înconjurat de blocuri albe pentru depozitare, blocurile albe acoperă întreaga lungime a unui perete. Unitățile sunt decorate cu autocolante de vinil, care pot fi îndepărtate în viitor.

Hol de intrare

O ușă de intrare roșie ca accent în hol împrospătează interiorul scandinav. Nu există nimic străin în spațiul mantalei. Volumetria este creată prin combinarea suprafețelor de culori diferite. O comodă înaltă cu o oglindă și un modul minimalist pentru hainele de exterior nu supraîncarcă camera, făcând-o funcțională.

Citește mai mult  Dintr-un apartament cu o cameră într-o clădire de cărămidă cu 9 etaje - studio cu elemente de pop-art: proiectul lui Oleg Demchuk

Baie

Prin scurtarea lungimii coridorului, a fost extinsă sala de duș. Dulapul pentru chiuveta din baie a fost făcut la comandă, iar chiuveta în sine este foarte spațioasă și are două robinete. Sala de duș creează o combinație unică de materiale cu texturi diferite: plăcile de lemn stilizate împodobesc tavanul și un perete, în timp ce podeaua este pavată cu gresie de porțelan de format mare și de culoare deschisă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: