Apartament cu cinci camere cu un șemineu: design de Marina Braginsky

Cum s─â combina╚Ťi armonios piatra, lemnul ╚Öi metalul ├«ntr-un spa╚Ťiu de locuit ╚Öi s─â evita╚Ťi o cacofonie textural─â ├«n interior?

Sub un strat de tencuial─â dintr-o fereastr─â de bovindou, designerii au g─âsit o c─âr─âmid─â veche. S-a hot─âr├ót s─â fie vopsit─â ├«n gri ╚Öi s─â se joace cu combina╚Ťia de nuan╚Ťe diferite ale acestei culori nobile, folosindu-se pentru finisarea mobilierului, a suprafe╚Ťelor netede ale pere╚Ťilor ╚Öi a semicolonilor cu un finisaj de piele de c─âprioar─â.

Detalii despre apartament: Un apartament cu cinci dormitoare de 245 mp. Un m în centrul Moscovei.

Proprietarii apartamentului: o familie cu doi copii.

Dorin╚Ťele clientului: neconven╚Ťional "masculin interior cu multe elemente din piatr─â natural─â, metal ╚Öi lemn cu texturi neobi╚Önuite.

Amenajarea unui apartament cu cinci camere dup─â conversie.

Proprietarii acestui apartament au apelat la Atelier Interiors cer├ónd un decor urban care s─â se potriveasc─â cu ritmul rapid al vie╚Ťii moderne. Apartamentul are o arhitectur─â neobi╚Önuit─â, cu un minim de structuri de sus╚Ťinere ╚Öi ofer─â o oportunitate excelent─â de a implementa idei ├«ndr─âzne╚Ťe. Designerii au aranjat aspectul apartamentului cu cinci camere astfel ├«nc├ót centrul vizual al ├«nc─âperii s─â fie livingul spa╚Ťios, cu o fereastr─â de tip bovindou ╚Öi dou─â balcoane. Camera de zi a combinat func╚Ťiile de salon cu ╚Öemineu ( ├«n fereastra de golf ) ╚Öi de sufragerie formal─â, iar deschiderile ├«nalte cu arc ├«n trei raze care o separ─â de buc─ât─ârie, coridor ╚Öi home cinema au accentuat solemnitatea camerei.

Apartamentul are dou─â intr─âri- Un balcon principal pentru proprietari ╚Öi oaspe╚Ťi ╚Öi un balcon de serviciu pentru personalul casnic ╚Öi tehnic. Camerele pentru copii se afl─â de o parte ╚Öi de alta a holului principal de intrare ╚Öi sunt separate ├«n mod specific de camera "pentru adul╚Ťi" p─âr╚Ťi ale apartamentului.

Cite╚Öte mai mult  Ferestre rotunde ├«n casa de pe dealul Nikolina: designer Pavel Abramov

Buc─ât─âria nu este doar pentru g─âtit ( ├«n spatele fronturilor de m─âtase "rugin─â Electrocasnicele moderne sunt ascunse ├«n metal ) dar ╚Öi pentru a se r─âcori cu prietenii la un pahar de vin, pentru care a fost proiectat─â o insul─â spa╚Ťioas─â, iar un televizor este ├«ncorporat ├«n peretele cu oglinzi, care este un fel de prelungire a coloanelor buc─ât─âriei.

Hol de intrare. Lumina principal─â este furnizat─â de tavanul mat cu un model neobi╚Önuit de linii fr├ónte. Acela╚Öi model poate fi observat ╚Öi pe u╚Öile oglindite ale dulapului, care formeaz─â o singur─â suprafa╚Ť─â cu peretele.

Holul de intrare. Luminile de deasupra consolei arat─â ca ni╚Öte obiecte extraterestre ╚Öi proiecteaz─â umbre complicate atunci c├ónd sunt aprinse. U╚Öa de intrare ├«nalt─â ╚Öi u╚Öa din fa╚Ťa apartamentului sunt finisate ├«n lac negru. Dimpotriv─â, intr─ârile ├«n camerele copiilor sunt f─âcute c├ót mai discret posibil ╚Öi sunt vopsite ├«n aceea╚Öi culoare cu pere╚Ťii.

Camera de zi. Deschiderile arcuite sunt realizate din marmur─â ├«nchis─â la culoare. Piatra este folosit─â ╚Öi pentru masa de luat masa, ├«nconjurat─â de scaune de catifea. Un candelabru neobi╚Önuit din metal zdren╚Ťuit eman─â o lumin─â aurie moale.

Sala de cinema. Pere╚Ťii sunt finisa╚Ťi cu beton decorativ special, care arat─â foarte impresionant datorit─â modelului s─âu ╚Öi diferitelor ilumin─âri.

Cinema. La decorarea apartamentului, designerii au folosit diferite tipuri de iluminat: un candelabru la scară largă de elemente individuale suspendate, lămpi de podea mari, lămpi de perete din metal, diverse spoturi, precum și iluminat încorporat în podea.

Bucătărie. Bucătăria este decorată cu diferite tipuri de piatră naturală, fronturi metalice ruginite, o lampă mare și originală și scaune de bar din piele cu cusături spectaculoase.

Cite╚Öte mai mult  O camer─â dubl─â ├«n stilul nostalgic al anilor '80: un proiect de Vladimir Tsoi

Dormitor. Peretele din spatele capului patului este decorat cu un panou din lemn sculptat, evoc├ónd asocieri cu interioarele orientale. ├Än spatele lor se afl─â oglinzi ╚Öi corpuri de iluminat ascunse, care dau o str─âlucire de tip openwork atunci c├ónd lumina principal─â este stins─â. U╚Öurin╚Ťa acestui design sculptat contrasteaz─â cu rigiditatea ╚Öi soliditatea unei c─âp─ât├ói ├«nalte tapi╚Ťate ├«n piele ├«mb─âtr├ónit─â.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: