Apartament cu elemente de loft: designer Anna Ishutova

Designul aerisit al apartamentului spațios cu ferestre panoramice, dinamic și luminos ca și gazda apartamentului însuși.

Proiectul designerului Anna Ishutova, câștigător al concursului Best Apartment Design Contest

Designerul a creat un interior pentru un apartament cu o suprafață totală de 116 mp.M, situat în complexul rezidențial modern "Kutuzovskaya Riviera", Cu ferestre panoramice și vederi magnifice ale capitalei. Decizia s-a dovedit a fi la fel ca și gazda: o tânără, hotărâtă și puternică, în plus.. Proprietarul unui câine drăguț. După cum puteți vedea din fotografia de interior a apartamentului original, arhitectura complexului în sine a determinat stilul viitor al locuinței. La interiorul modern și dinamic au fost adăugate elemente de mansardă Grinzi de lemn și cărămidă. Din punct de vedere funcțional, așa cum putem vedea în imagini, apartamentul are tot ce aveți nevoie: o bucătărie combinată cu livingul, un hol de intrare spațios cu un dressing separat, spălătorie și toaletă pentru oaspeți, un dormitor pentru oaspeți și un dormitor matrimonial Cu baie și vestiar separate, desigur. Judecând după fotografia designului original al apartamentului, realizarea interiorului a coincis complet cu așteptările proprietarului.

Proiectul realizat de designerul Anna Ishutova Cel mai bun concurent la concursul de design de apartament

Citește mai mult  Hotel într-o închisoare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: