Apartament cu un vitraliu și o frescă: designer Svetlana Kovalchuk

Bucătărie, combinată cu camera de zi, este deja un clasic modern. Acest proiect prezintă o gamă neobișnuită de culori în nuanțe de ciocolată, vitralii pe tavan și un număr mare de corpuri de iluminat originale.

Un proiect în care bucătăria este combinată cu camera de zi, de la Svetlana Kovalchuk, participantă la concursul Best Apartment Design la

Designerul Svetlana Kovalchuk a creat un design interior pentru un apartament mare, cu o suprafață de 147,92 mp. Apartamentul este situat în orașul Kazan. Bucătăriile în stil modern combină confortul casnic și deschiderea maximă.. Aceasta a fost, de asemenea, cerința de bază a clientului pentru acest proiect. Camera de zi combinată cu bucătăria, decorată într-o singură paletă crem-cocolată. Prezența coloanelor monolitice în camera de zi este în mod inteligent bătută de utilizarea mobilierului încorporat. Zona de ședere este situată lângă peretele de culoare ciocolată închisă cu un model delicat, pe care sunt "împrăștiate" câteva aplice mici. Există un fotoliu și o canapea de colț. Lângă fereastra mare, ca o prelungire a ferestrei O pictură murală monocromă reprezentând o autostradă. Zona de luat masa de culoare wenge este ușor luminată de lumina unui tavan cu vitralii și marchează granița dintre zonele funcționale: sufrageria- Bucătărie. Mobilierul de bucătărie și echipamentele "încorporate" sunt foarte curate, concise și frumos prezentate în deschizătura din perete și continuă sub fereastră. Loggia este atașată de dormitor, astfel încât există spațiu pentru un birou și o bicicletă de exerciții. Plafoanele suspendate din dormitor, precum și din întregul apartament, au fost înlocuite cu tavane suspendate și cu un design interesant de iluminat.

Citește mai mult  Casa de țară în stilul clasicilor moderni: design de Polina Pidtsan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: