Apartament de închiriat în Sankt Petersburg: designer Dmitri Davydov

Designerul a reu╚Öit s─â adauge al doilea nivel, unde baia ╚Öi dormitorul sunt amplasate foarte original. Aici, conceptul de spa╚Ťiu deschis a fost ├«mpins la limita absolut─â: cele mai private zone au fost transformate ├«n spa╚Ťii deschise.

Structura simetric─â a camerei cu dou─â niveluri ╚Öi conceptul de spa╚Ťiu deschis au devenit baza interiorului elegant creat de designerul Dmitri Davydov.

Loftul interior realizat de Dmitri Davydov, câștigător al concursului Best Apartment Design.

Apartamentul din Sankt Petersburg pe Ceaikovski este conceput pentru persoanele "exigente" ╚Öi capacitatea financiar─â de a satisface aceste cerin╚Ťe. Dimensiunea apartamentului a fost ini╚Ťial de 70 mp. Acest apartament cu trei camere din Ekaterinburg este unul dintre cele mai luxoase apartamente cu trei camere din ora╚Ö, dar dup─â reconstruc╚Ťie a crescut cu aproape jum─âtate. La parter se afl─â camera de zi principal─â cu o ni╚Ö─â de buc─ât─ârie. Pe una din cele dou─â eleva╚Ťii.. baie f─âr─â pere╚Ťi.

Renovarea b─âii prezentat─â ├«n fotografie rezultatul creativit─â╚Ťii designerului ╚Öi a clientului, o alt─â toalet─â ├«nchis─â cu un bloc utilitar la parter. Al doilea etaj are dou─â paturi, dar dormitorul principal.. Un pat larg din lemn natural cu o form─â neobi╚Önuit─â ╚Öi un vestiar deschis sunt la parter. Apartamentul p─âstreaz─â ╚Öemineul original, fragmente de c─âr─âmid─â veche ╚Öi tencuiala.

Cite╚Öte mai mult  Dintr-un apartament comun ├«nfundat - un apartament cu suflet
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: