Apartament pe Frunzenskaya Embankment: de c─âtre arhitec╚Ťii Gikalo Kuptsov

Cum s─â combina╚Ťi armonios "memoria locului" ╚Öi dorin╚Ťa de renovare ├«ntr-un singur apartament din Bucure╚Öti "cu istorie.

Arhitec╚Ťii Gikalo Kuptsov Arhitec╚Ťii proiectului de apartament vechi din Bucure╚Öti au participat la concursul "Cel mai bun interior: apartament de cas─â de ╚Ťar─â"

Arhitec╚Ťii Gikalo Kuptsov Architects au lucrat la amenajarea interioar─â a unei cl─âdiri de 90 mp. m┬▓ ├«n cl─âdirea de pe malul Frunzenskaya. Fosta st─âp├ón─â a apartamentului a fost balerin─â, iar noii proprietari au decis s─â men╚Ťin─â un stil de via╚Ť─â artistic: apartamentul va g─âzdui o colec╚Ťie privat─â de art─â contemporan─â. Au fost p─âstrate corni╚Öele din stuc, rozetele, materialele naturale ╚Öi schemele de culori. Interiorul a fost actualizat cu elemente precum fotolii pivotante, rafturi suspendate pentru lounge, jaluzele la mod─â, sistem de iluminat sofisticat. Rafturile din camera de zi nu trebuie s─â fie pline. ├Än versiunea pe care o vedem, rafturile din sufragerie sunt aproape goale: c├óteva r├ónduri de c─âr╚Ťi, un ceas, scoici. Seara, rafturile din interiorul camerei de zi sunt iluminate, cu o mic─â scar─â l├óng─â ea, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi ajunge p├ón─â sus.

Cite╚Öte mai mult  Interior de toamn─â pentru b─âiatul care a uitat s─â se maturizeze
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: