Apartament pe mai multe niveluri, cu înălțimi de tavan supradimensionate: designer Peter Kostelov

Apartament imens la etajul 18, cu un spațiu unic creat de diferența de înălțime a tavanului.

Un proiect de apartament cu două niveluri realizat de designerul Petr Kostelov – câștigător al concursului "Cel mai bun design interior rezidențial".

Inițial, acest apartament de la ultimul etaj, al 18-lea, era un duplex. La parter, cu o suprafață de aproximativ 69 mp.m, înălțimea tavanului era de aproximativ 3 m; la al doilea nivel, o suprafață totală de aproximativ 189 mp.Înălțimea tavanului în diferitele zone a variat de la 3 la 8 metri. Designerul Petr Kostelov nu a putut trece cu vederea aceste posibilități unice și a transformat înălțimea excesivă într-un spațiu cu mai multe niveluri. Zona centrală a celui de-al doilea nivel este împărțită pe verticală de cel de-al treilea nivel nou creat, ceea ce mărește suprafața cu aproximativ 54 m². . Înălțimea camerei de zi a fost de 4,5 m, înălțimea părții superioare cu dormitor, baie și studiu- 3 . Există două goluri în podea/plafon între primul și al doilea etaj, unul pentru scări și celălalt pentru un luminator. La al treilea nivel, un perete despărțitor din sticlă separă biroul și dormitorul și permite ca lumina să se răspândească uniform. Percepția este, de asemenea, influențată de gresie de bucătărie. Asemănându-se cu un puzzle abstract sau cu forme de tetris, plăcile contractă spațiul bucătăriei, făcându-l confortabil și vizual cald prin tonurile și culorile alese ale plăcilor de bucătărie. Fiecare dintre cele trei camere pentru copii ale blocului este compartimentată pe verticală și are un al doilea nivel de 9 metri pătrați. . Astfel, o cameră pentru copii măsoară aproximativ 30 de metri pătrați. m pe două niveluri. Datorită unei reamenajări atente, apartamentul cu două niveluri a devenit un apartament cu patru niveluri, iar suprafața totală a crescut de la 258 km². m până la 348 mp. m. .

Citește mai mult  Sub soarele toscan

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: