Apartamentul cu o zonă secretă: Designerul Sergei Mansurov

Secretul acestei case este cunoscut doar de prietenii apropiați ai proprietarilor: pereții glisanți din apartament ascund spațiul privat de ochii curioși.

Pereți glisanți în apartamentul lui Sergey Mansurov: proiect câștigător al concursului Best Apartment Design la International Design Awards

Piesa centrală a proiectului de apartament din Ekaterinburg este intriga. Prin mutarea bucătăriei-sufragerie în centrul casei, designerul a profitat de ocazie pentru a crea două "ascunzători" spații. Trăgând un panou din dulapul de pe hol se ajunge la dormitor, camera copiilor și baie. Iar o ușă din beton cu rafturi pe cealaltă parte a zonei centrale oferă acces la vestiar și la camera de studiu. Rezultatul este un proiect cu mai multe niveluri de intimitate: apartamentul poate părea mic pentru unii, dar prietenii apropiați ai proprietarilor știu ce se ascunde în spatele pereților din zona sa centrală. Principalele materiale folosite sunt betonul, sticla, metalul, lemnul și pielea. Și pentru a dilua schema de culori minimalistă, apartamentul a apărut o pânză abstractă strălucitoare.

Un proiect al lui Serghei Mansurov participant la concursul "Best Apartment Design la

Citește mai mult  Capul în nori
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: