Autohotel

Hotelul V8 a devenit nu doar un loc de cazare, ci ╚Öi un muzeu, unde se puteau g─âsi reprezentan╚Ťi de marc─â ai industriei auto germane de peste un secol. Aici po╚Ťi s─â te testezi ca pilot de curse de Formula 1, s─â te ui╚Ťi la un cinematograf drive-in sau s─â te culci ├«ntr-o benzin─ârie.

Ora╚Öul german Stuttgart a fost numit leag─ânul original al produc╚Ťiei de automobile. ( sediul central al Daimler AG ╚Öi Porsche, muzeul auto ╚Öi alte ) repere auto; cel mai cool hotel din lume, cu un stil auto.

Hotel V8 a ocupat cl─âdirea fostului aeroport. Cel mai tare hotel din lume ├«mparte o cl─âdire cu centrul auto Meilenwerk, unde sunt restaurate ╚Öi puse ├«n v├ónzare ma╚Öini vechi. A╚Öadar, nu este surprinz─âtor faptul c─â fiecare dintre cele 34 de camere este decorat─â ├«n propriul stil auto ╚Öi plin─â de diverse modele de ma╚Öini vechi, piese rare ╚Öi rafturi cu accesorii relevante, iar fa╚Ťada cl─âdirii ├«n sine arat─â mai degrab─â ca un showroom auto.

Privind fotografiile hotelurilor cu camere cu un design neobi╚Önuit, nu ve╚Ťi g─âsi unul ├«n care paturile s─â fie f─âcute sub form─â de ma╚Öini, motocicletele s─â izbucneasc─â din pere╚Ťi ╚Öi un dulap s─â ac╚Ťioneze ca o sta╚Ťie de benzin─â de epoc─â. Ma╚Öini de curse, Cadillac-uri, Morris Minors ╚Öi alte vehicule celebre, din cadrul c─ârora designerii au modelat paturi ╚Öi canapele, sunt protagoni╚Ötii acestei expozi╚Ťii.

Holul hotelului V8 Aminte╚Öte de o parcare de elit─â. Pentru un realism maxim, exemplare unice de ma╚Öini de epoc─â sunt parcate chiar l├óng─â recep╚Ťie.

Schema de culori de bază a hotelului alb. Frumos "jucat" pe acest fundal accente luminoase.. Tablouri de canapea și mese originale decorate cu jante.

Cite╚Öte mai mult  Interiorul femeii - lapte, ment─â, ciocolat─â: designerul Alex Lepikhin

steaguri de curse, o pistă de curse transformată în pat, o masă construită din pneuri și, în cele din urmă, un taburet TV sub forma unui podium al câștigătorului Cum poate lăsa indiferent un pasionat de curse auto??!

Iar aceast─â camer─â este pentru cei care iubesc cinematografele drive-in. Cerul nop╚Ťii deasupra capului, o ma╚Öin─â cu un pat de pene moale ╚Öi un ecran uria╚Ö pe perete.. un paradis al fanilor de ma╚Öini ╚Öi al cinefililor.

Iluștrii designeri pot transforma chiar și o groapă de gunoi într-un anturaj elegant pentru călătorii auto.

Camera de sp─âlare a ma╚Öinilor este plin─â de consumabile autentice pentru sp─âlarea ma╚Öinilor. ├Än timp ce ma╚Öina dumneavoastr─â face baie, pute╚Ťi s─â v─â petrece╚Ťi timpul cu un film bun.

O benzinărie veselă va înveseli orice călător obosit. Apropo, benzinăriile nu sunt decorative și sunt de fapt niște dulapuri.

╚śi camera asta.. este un refugiu pentru mecanicii auto. Camera este decorat─â ca un studio de tuning ╚śuruburi, chei, pile de anvelope, piese auto ╚Öi unelte de repara╚Ťii fac parte integrant─â din interior.

Dac─â v─â plictisi╚Ťi de tema ma╚Öinilor, pute╚Ťi sta ├«ntr-o camer─â simpl─â, unde singura amintire a ma╚Öinilor va fi zgomotul ma╚Öinilor care trec prin fereastr─â.

Dac─â dormitul ├«n ma╚Öin─â v─â obose╚Öte, v─â pute╚Ťi reface energia la sala de sport.

Pe acoperi╚Öul hotelului se afl─â un solar. ├Än zilele ├«nsorite pute╚Ťi face plaj─â, iar ├«n zilele ploioase pute╚Ťi ├«nota Admira╚Ťi priveli╚Ötea ├«mprejurimilor verzi.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: