Baie în stil japonez cu podium

Lucrurile seamănă cu proprietarii lor, spun japonezii. Conform proverbului, proprietarul acestei camere este curat la minte, liniștit, tăcut, calm și frumos. Dar celelalte trăsături de caracter, romantice și pasionale, le sunt dezvăluite celor apropiați lui. Baie albă cu un podium din lemn în stil japonez.

Baia are o înălțime de doar trei metri, dar acest lucru a făcut posibilă construirea unui podium de 90 cm înălțime. Lungimea rămasă este suficient de mare pentru ca o persoană de înălțime medie să se simtă confortabil fără a fi nevoită să se ghemuiască și să stea în picioare în cadă, permițându-vă să faceți duș în liniște. Designerul Vitaly Yusupov a numit proiectul său "Minimalism în detalii".

Lemn natural pe alb. Pereții se îmbină în culoare cu tavanul, dând impresia de aer, de spațiu mare deasupra capului. Persoana de pe podium nu simte că plafonul scăzut "se sprijină pe umerii săi". Combinație de "alb + lemn" pune în evidență structura frumoasă a materialului natural. Folosirea lemnului conferă interiorului un aer natural și cald.
Racorduri sanitare dreptunghiulare. Așa cum cere conceptul strict de design, atât cada cât și lavoarul dreptunghiulară. Obiectele sanitare folosite au fost realizate de VitrA: o chiuvetă încorporată S50 de 48 cm și un 4Lif-Pure 180X80 cm ( montat sub &#41 Podium;.
Dulapuri închise. Dulapul ascuns se integrează în chiuvetă și ascunde toate conexiunile la aceasta. Toate dulapurile sunt goale, astfel încât compoziția să nu fie divizată, iar podiumul să aibă un aspect monolit. Feroneria metalică este importantă doar ca element decorativ, punând în valoare geometria liniilor orizontale ale.
Lumină moderată. Baia este luminată pe principiul unui spa. Designerul a renunțat la iluminatul de deasupra capului, astfel încât camera de relaxare să nu se simtă ca un birou. Lumina domestică, confortabilă și moale, provine de la două aplice în stil oriental.
Oglinzile. O oglindă de mari dimensiuni, amplasată vizavi de podium, nu numai că înfrumusețează peretele alb și gol, dar adaugă profunzime interiorului și extinde vizual spațiul. De asemenea, oglinda de deasupra chiuvetei împarte psihologic camera în "baie" Zona de baie, zona de relaxare și zona de spălătorie — Spațiu pentru treburile zilnice obligatorii.
Picturi. nu există ferestre în această cameră. Dar, din punct de vedere psihologic, oamenii se simt mai confortabil atunci când privirea lor nu se sprijină de perete, ci urmează. Picturile de perete monocrome joacă rolul de ferestre false în această baie. Este important ca aceste accesorii să fie în armonie cu stilul general al camerei și să fie proporționale cu celelalte elemente de mobilier.
Decorațiuni. Designul minimalist și dimensiunile reduse ale acestei băi înseamnă că nu este nevoie de o mare varietate de decorațiuni. Dar pentru a se asigura că interiorul nu pare plictisitor, designerul a adăugat câteva trucuri de discuție detalii. Un castron negru și o vază cu stufărișuri uscate demonstrează formele clare și frumusețea materialelor naturale Este foarte japonez.
Cada de baie cu iluminare din spate. Un bol cu iluminare și o cameră de iluminat integrată în podium pot transforma abluțiunile dintr-un ritual de igienă într-un ritual romantic sau de relaxare. Două fotografii ale unei băi frumoase- cu și fără iluminat de bază- Designul minimalist și dimensiunile mici ale acestei căzi și aspectul său minimalist oferă o idee bună despre diferență.
Pași pe malul apei. Două scări de lemn la marginea căzii de baie Nu este doar un decor, ci și un obiect funcțional pe care vă puteți atârna prosopul și hainele pentru a nu le uda din greșeală.
Citește mai mult  Casa de sticlă: idei surprinzătoare pentru lumină și spațiu

Alte proiecte de baie

Interior de baie dintr-un proiect al studio de design interior ARTDEFACTO Interior de baie dintr-un proiect realizat de designer Interior de baie dintr-un proiect al arhitectului Tatiana Mikheeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: