Barcelona: penthouse de 22 m².

Christian Schallert, fotograful și fericitul proprietar al apartamentului de 22 de metri din micuța extensie tehnică de la etajul 6, consideră că apartamentul său este mai mult sau mai puțin un penthouse. Și, știți, are tot dreptul să facă asta.

În mod surprinzător, Christian are într-adevăr tot ceea ce un burlac ar avea nevoie pentru o viață de lux: un pat king-size confortabil, un duș confortabil, o baie cu fereastră, o bucătărie cu un frigider spațios și mașină de spălat vase, o masă care poate găzdui 5 persoane și un lounge pe acoperiș cu o vedere excepțională de 360 de grade Prezentare generală a Barcelonei.

Inițial, aceasta a fost o cameră tehnică pentru depozitarea apei. Acum un spațiu de locuit confortabil și tehnologic, fără a-și pierde confortul.

Apartamentul a fost proiectat de arhitecta Barbara Apolloni, care a avut următoarea idee genială: dacă nu poți să încapi totul deodată, trebuie să folosești diferitele funcții ale camerei, una câte una: fie bucătăria și sufrageria, fie dormitorul sau biroul.

Informații despre obiect:
Suprafața: 22 de metri pătrați..
Locație: Barcelona
Anul: 2011
Arhitectul:

Citește mai mult  Garsonieră în stil ultramodern: Proiect de SNOU project
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: