Bucătăria este luminoasă, apartamentul este vesel: designerul Tatiana Dmytrenko

Bucătăriile luminoase în stil clasic creează un sentiment de lux discret care se extinde în tot interiorul acestui apartament plăcut "primitor".

Interior și bucătărie clasică de designer Tatiana Dmytrenko – participant la concursul "Cel mai bun design plat" pe

Interiorul unui apartament cu patru camere din Kiev, cu o suprafață totală de 142 mp. O simpatie personală, profundă, pătrunde. Designerul Tatiana Dmitrenko a încercat să studieze și să înțeleagă valorile de viață și viziunea asupra lumii a proprietarilor, ceea ce a contribuit în mare măsură la succesul proiectului. Tonuri calde pentru pereți și mobilier De la lăptos la auriu și maro nobil Creați o atmosferă moale de lux rafinat. Principalul motiv decorativ care a împodobit detaliile interioare a fost un model floral clasic, repetat în modelul tapetului, pe perdele, tapițerie, perne de canapea. Atmosfera pozitivă și ușoară este susținută de flori proaspete în vaze elegante… Bucătăriile clasice și luminoase sunt foarte potrivite pentru aceste apartamente, unde se creează o atmosferă primitoare și în același timp rafinată. Mobilierul luminos din bucătărie se armonizează cu parchetul din lemn natural, iar o față de masă mentă împrospătează interiorul. Este luminos și vesel în orice moment: pentru zilele și serile înnorate este disponibil un candelabru de cristal.

Citește mai mult  Garsonieră modernă pe 60m²: între trecut și viitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: