Casa ideală numărul 13: un interior de iarnă cu accente calde

Renumitul designer de interior rus Varvara Zelenetskaya alege modelele colegilor săi occidentali. Și explică de ce ar numi această casă specială casa perfectă. Într-o plimbare virtuală prin interior, Varvara ne dezvăluie detaliile și tehnicile uimitoare care trebuie urmate. În numărul următor: un penthouse în Little Venice din Londra.

Tonurile reci și întunecate conferă camerei un aer de calm de iarnă. Culorile ciocolatei, ale fructelor de pădure și ale pâinii proaspăt coapte creează o atmosferă caldă și confortabilă.

Povestea unei case. Penthouse-ul, situat la etajele cinci și șase ale unei case din anii 1920, se află în cartierul londonez Little Venice ( Little Venice ). Interioarele apartamentului au fost create de designerii biroului de dezvoltare Yoo, fondat de Philippe Starck.

De ce perfect? Acest interior poate fi numit un interior de iarnă. În special datorită numărului mare de nuanțe întunecate și reci. În același timp, este înmuiată de lemnul natural, care, prin culoarea sa, creează o atmosferă de căldură și confort. Vinul, ciocolata și tonurile de pâine proaspătă din cuptor aduc aminte de Franța. Iar formele ușor etnice ale lămpilor de podea și ale fotoliilor contribuie la eclectismul interiorului în ansamblul său.

Sala de mese. Texturile sunt importante în acest interior. Stucul decorativ din beton "funcționează" în contrast cu lemnul natural, care apare în spațiu în elemente active. Podeaua se potrivește cu pereții: are o nuanță complexă de gri cald. Iluminat interesant de scări: becuri tradiționale pe pandantive de diferite lungimi.

Camera de zi. Lămpile de podea de aici sunt foarte interesante: bazele lor sunt realizate din lemn masiv, iar abajururile sunt decorate cu ornamente cu textură organică. Toate obiectele din camera de zi sunt realizate în monocromie, dar compoziția este susținută de covorul roșu aprins.

Citește mai mult  Loft mediteranean în Barcelona: designerul Margarita Kashina

Bucătărie. Această zonă este realizată în stil urban. Suprafețele cromate din bucătărie amintesc de o bucătărie profesională sau industrială. Blatul de lucru din lemn al barului îl "conectează" cu restul spațiului.

Bucătărie. O combinație foarte subtilă și frumoasă de texturi! Ardezie și gresie de marmură gri-albă. În contrast cu conturul alb al chiuvetei și al bucătăriei din oțel.

dormitor principal. Un truc interesant: un perete de sticlă separă cada de baie și dormitorul în două. Draperiile sunt folosite în interiorul dormitorului. Plus volumul perdelei care acoperă dulapul și fereastra. Împreună, acestea creează o atmosferă de confort și siguranță. Forma deliberat neuniformă a patului și șirurile subțiri de candelabre suspendate amintesc de ambianța de mansardă a acestei camere.

Baie. Pe partea laterală a băii, peretele textil transparent "funcționează" de asemenea perfect. Oglinzile înrămate arată ca niște tablouri. Toate suprafețele de lucru sunt realizate din lemn natural masiv. Textura sa naturală creează un contrast deosebit cu nuanțele mai reci ale pereților. Chiuvetele sunt în stilul tobelor industriale.

Dormitor de oaspeți. Iluminatul suspendat este o caracteristică importantă în această casă. Iar dormitorul de oaspeți nu face excepție de la reguli. Luminile luminoase suspendate sunt de fapt principalul contrast și element grafic în acest spațiu.Proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de Lunev Design Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de studioul de eco-design Miss Green Interiorul unui apartament dintr-un proiect KV-BURO
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: