Cât de ușor este să creezi un interior în stil fusion: 6 sfaturi de la designer

Am amenajat un apartament tipic cu dou─â camere f─âr─â detalii inutile, dar cu accente decorative interesante.

Despre obiect. Apartament pe Yaroslavskoye Shosse, Bucure╚Öti, seria I-209A, suprafa╚Ťa total─â 45,2 mp. m, living- 28,9 mp. .

Starea ini╚Ťial─â. Apartament cu un dormitor ( ├«n mai mare- dou─â dulapuri ├«ncorporate ) cu un hol de intrare, coridor, baie separat─â ╚Öi balcon.

Dorin╚Ťa clientului. O t├ón─âr─â de profesie media, ├«n vederea unei c─âs─âtorii iminente, a visat s─â creeze ├«n "dou─â camere" sale un spa╚Ťiu modern ╚Öi u╚Öor, cu un minim triplu de timp, reamenajare ╚Öi buget. Zona de luat masa urma s─â fie amplasat─â ├«n camera mare. ├Än decor a fost necesar─â o schem─â de culori pastelate cu un strop de liliac Culoarea preferat─â a unei gazde.

Solu╚Ťia designerului. Primul pas c─âtre un spa╚Ťiu mai confortabil a fost eliminarea celor dou─â dulapuri din camera de zi ╚Öi relocarea deschiderii u╚Öii: acest lucru a l─ârgit holul ╚Öi a dat o form─â mai regulat─â camerei mari. ├Än zona de intrare s-a creat o ni╚Ö─â din gips-carton pentru depozitarea hainelor de exterior ╚Öi s-a ├«nchis cu u╚Öi cu balamale. Forma alungit─â a ├«nc─âperii mari a permis crearea a trei zone: la fereastr─â – la chiuveta din buc─ât─ârie ╚Öi la balcon living cu o canapea mare de col╚Ť pentru oaspe╚Ťi, vizavi de intrare- sala de mese, ├«n spate.. Ma╚Öina de sp─âlat a fost instalat─â pe coridorul de l├óng─â intrarea ├«n baie, ├«ntr-o cutie decorativ─â, cu un dulap care ocup─â tot peretele din cap─ât, ├«mbun─ât─â╚Ťind propor╚Ťiile camerei. O combina╚Ťie de rafturi deschise a marcat grani╚Ťa dintre camera de zi ╚Öi sufragerie.. idei similare de buget pentru un apartament mic sunt foarte eficiente ├«n rezolvarea problemelor de zonare. Dormitorul mic are un pat mare, o pereche de noptiere ╚Öi o comod─â.

Cite╚Öte mai mult  Cum de a face o buc─ât─ârie-sufragerie ├«ntr-un spa╚Ťiu mic

├Än buc─ât─âria mic─â, cu o fereastr─â mare, zona de lucru cu toate aparatele necesare este plasat─â de-a lungul a doi pere╚Ťi ├«ntre u╚Ö─â ╚Öi fereastr─â, o mas─â de mic dejun-.. ├«n fa╚Ťa intr─ârii. Un dulap de pe balconul camerei de zi este folosit pentru depozitarea suplimentar─â a ustensilelor de buc─ât─ârie.

Dispunerea WC-ului separat rămâne aceeași, mașina de spălat a fost instalată pe coridorul de lângă baie, într-o cutie decorativă Un suport pentru accesorii.

6 trucuri care merit─â repetate

 • 1.

  "personajele principale" ale decorului nu trebuie s─â fie prea multe ╚Öi, de preferin╚Ť─â, pe niveluri diferite: un apartament mic ar ar─âta inteligent, dar solid. Principalele accente ├«n hol: gresie policrom─â ╚Öi o p├ónz─â pitoreasc─â.

 • 2.

  Accente ├«ntr-un spectru apropiat de culori. O canapea albastru ├«nchis ╚Öi un stand TV, scaunele de cire╚Ö stabilesc leitmotivul decorativ. Toate celelalte elemente cromatice sunt nuan╚Ťe ale duo-ului, cu excep╚Ťia vazei, care arat─â ca un personaj principal.

 • 3.

  Alege╚Ťi mobilierul f─âr─â detalii inutile. Rafturile ├«nalte ╚Öi formele geometrice simple nu sunt doar zonare ╚Öi depozitare; ele sunt, de asemenea, podiumuri potrivite pentru afi╚Öarea de suveniruri. Un dulap alb – fundalul perfect pentru accente colorate. Mas─â de luat masa transparent─â – un companion pentru vecini ├«n orice culoare ╚Öi stil.

 • 4.

  Amestecarea f─âr─â agitare! O buc─ât─ârie alb─â cu elemente clasice u╚Öoare, o jaluzele simpl─â de liliac ╚Öi un mic "╚Öor╚Ť" de faian╚Ť─â ├«n stil rustic policrom care ├«ncorporeaz─â ambele culori – un trio expresiv ├«n care fiecare component─â le sup─âr─â pe celelalte.

 • 5.

  Geometrie cu un caracter u╚Öor. Pl─âcile cu model geometric dau un aspect armonios ╚Öi sub╚Ťire unei camere mici. modelul se bazeaz─â pe un contrast moderat ├«ntre galben ╚Öi alb, care arat─â discret. Acelea╚Öi gresie ╚Öi faian╚Ť─â au fost folosite ╚Öi ├«n baie, dar ├«ntr-o combina╚Ťie de culori albastr─â ╚Öi alb─â.

 • 6.

  Expuneri interschimbabile. Astfel de idei sunt o man─â cereasc─â pentru camerele mici: pere╚Ťii nu trebuie s─â fie distra╚Öi de cuie, iar spa╚Ťiul nu este supra├«nc─ârcat cu rafturi cu balamale. Folosi╚Ťi doar suprafa╚Ťa sertarului sau a dulapului ╚Öi schimba╚Ťi aspectul dup─â bunul plac: interiorul va ar─âta complet nou de fiecare dat─â.

  Informa╚Ťii despre obiect. Apartament pe Yaroslavskoye Shosse, Bucure╚Öti, seria I-209A, suprafa╚Ťa total─â 45,2 mp. m, living- 28,9 mp. .

  Starea ini╚Ťial─â. Un apartament cu un dormitor ( ├«ntr-o mai mare- Dou─â ) built-in dulapuri cu un hol de intrare, coridor, baie separat─â ╚Öi balcon.

  Dorin╚Ťa clientului. O t├ón─âr─â de profesie media visa s─â ├«╚Öi creeze un "dormitor cu dou─â camere" ├«n de un spa╚Ťiu luminos ╚Öi modern, minimiz├ónd ├«n acela╚Öi timp pe trei fronturi: timp, reproiectare, buget. Zona de luat masa a fost amplasat─â ├«n camera mare. Culorile pastelate cu liliac au fost necesare ├«n decorarea culoarea preferat─â a gazdei.

  Solu╚Ťia designerului. Primul pas c─âtre un spa╚Ťiu mai confortabil a fost eliminarea a dou─â dulapuri din camera de zi ╚Öi mutarea u╚Öii de la camera de zi: acest lucru a l─ârgit holul ╚Öi a dat camerei o form─â mai regulat─â. ├Än zona de intrare au creat o ni╚Ö─â din gips-carton pentru depozitarea hainelor de exterior ╚Öi au ├«nchis-o cu u╚Öi cu balamale. Forma alungit─â a camerei mari a permis crearea a trei zone: la fereastr─â- Camera de zi cu o canapea mare de col╚Ť pentru oaspe╚Ťi, vizavi de intrare- ├«n sala de mese, ├«n partea din spate a.. Un dressing cu un dulap care ocup─â tot peretele din cap─ât, ceea ce a ├«mbun─ât─â╚Ťit propor╚Ťiile camerei. O compozi╚Ťie de rafturi deschise a marcat grani╚Ťa dintre living ╚Öi sufragerie Aceste idei de buget pentru un apartament mic sunt foarte eficiente atunci c├ónd vine vorba de zonare. ├Äntr-un dormitor mic, un pat mare, o pereche de noptiere ╚Öi o comod─â.

  ├Äntr-o buc─ât─ârie mic─â cu o fereastr─â mare, zona de lucru cu toate aparatele necesare a fost plasat─â de-a lungul a doi pere╚Ťi ├«ntre u╚Ö─â ╚Öi fereastr─â, masa de mic dejun ├«n fa╚Ťa intr─ârii. Un dulap de pe balconul camerei de zi a fost folosit pentru depozitarea suplimentar─â a ustensilelor de buc─ât─ârie.

  Dispunerea WC-ului separat este aceeași, mașina de spălat este instalată pe coridorul de lângă baie, într-o cutie decorativă un suport pentru accesorii.

  6 trucuri care merit─â repetate

  Cite╚Öte mai mult  Camera de zi ├«n turcoaz: idei inspirate bazate pe exemple reale
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: