Cuibul seducătorului burlac: garsonieră cu dormitor și zonă de petrecere

Burlacii, pe de altă parte, au un stil de viață foarte diferit. în loc să se împartă în camere și apartamente, ei transformă cea mai mare parte a apartamentului într-o zonă de petrecere, iar restul spațiului într-un dormitor cu un pat de tip sexodrom.

O mulțime de spațiu deschis în zona de petrecere. Toată mobila este în stilul anilor '60.

Informații despre apartament: 100 mp de mansardă cu plan deschis. . într-unul din cartierele de locuințe de elită din București.

proprietari de apartamente: tânăr burlac.

Dorințele clienților: pentru a crea o zonă de petrecere, un interior inspirat din anii '60.

Studio apartament layout.

Deoarece apartamentul a fost inițial în plan deschis, nu au existat dificultăți serioase în ceea ce privește spațiul deschis, iar împărțirea în zone publice și private a fost asigurată de singurul perete portant din apartament. Zona de petrecere este formată dintr-un spațiu combinat din holul de intrare, bucătărie, living și două balcoane, dintre care unul a devenit zonă de fumat, iar celălalt un lounge bibliotecă. Baia circulară pentru oaspeți se află practic în centrul spațiului este o abatere de la coridoarele standard și un artificiu. Bucătăria a fost redusă la minimum: clientul mănâncă și gătește acasă, rareori.

Dormitorul într-un apartament.. zonă de petrecere privată. Cum ar trebui să arate un dormitor în stil modern? Arhitecții au decis să plaseze zona dormitorului pe un podium, separat de baie și de celelalte camere prin două trepte podium Interiorul apartamentului a fost amenajat în stilul obiectelor de modă din anii șaizeci, iar peretele liber a fost închis de un raft mare cu un bar încorporat pentru băuturi și gustări. Interiorul dormitorului într-un stil modern este decorat cu accente colorate: cuvertură de pat albastră și ornamente din lemn de trandafir pe sistemul de depozitare și partițiile glisante.

Citește mai mult  Interiorul la modă pe 54 de pătrate: făcut pentru tine

Zona de oaspeți este înfrumusețată cu un covor proiectat de Werner Panton, care a devenit o senzație de cult în anii '60.

Bucătăria este redusă la minimum, suficient de lungă pentru a putea găzdui mobilierul și aparatele esențiale.

Dormitorul aproape că nu are mobilier, doar un pat încastrat și un spațiu de depozitare pe tot peretele.

Datorită legăturii dintre loggie și dormitor, există suficient spațiu pentru o zonă de lucru ( o dorință a clientului ) un birou poate fi ascuns în spatele unei partiții glisante, dacă este necesar.

Baia este decorată în stilul industrial popular în anii '60.


Fotografii realizate de firma de arhitectură Design Victory


Proiecte plate

Interior dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de Maria Polozova și Lyubov Piskunova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: