Cum să folosiți plantele de interior într-un interior modern: proiect de design de Ksenia Brazhinskaya

Stilul eco este ideal pentru interioare cu o dispunere nestandardizată și ferestre panoramice. Plante frumoase pentru casă combinate perfect cu materiale naturale în decor – un covor de pietriș, lemn în mobilier, ornamente florale în decor.

Acest apartament este situat la etajul 23 al unei clădiri înalte din inima metropolei. Ferestrele panoramice oferă priveliști uimitoare ale orașului plin de viață și de strălucire. Apartamentul contrastează cu acest flux turbulent de energie prin calmul și armonia sa. Designerii au obținut acest efect prin folosirea culorii, a luminii și a accentelor luminoase sub forma unor fitopereți de plante de interior.

Pe fotografie: plan plat

Fără mobilier inutil în interior. Apartamentul este împărțit în zone de formă neregulată, cu un bar în mijlocul camerei mari. Pe partea laterală a canapelei, "contorul de bar" se transformă într-o partiție confortabilă cu rafturi pentru a stoca cărți și un proiector video pentru un falshokna.

Datorită numărului minim de mobilier și a pereților luminoși, apartamentul pare să "respire". Armonia este creată de culorile și liniile naturii însăși – plante proaspete, pietricele pe podeaua din baie și în modelul covorului din salon, ornamente naturale în textile, un candelabru sub formă de petale, corpuri de iluminat sub formă de picături….

Autorii proiectului au instalat o fereastră falsă uriașă, de dimensiuni umane, în baie: arată o fotografie a plantelor din casă. Creează senzația unei uși deschise către grădină, extinzând vizual spațiul.

Proiectul designerului De Xenia Brazhinskaya – concurenți Ecologizarea verticală a interiorului ( 3D ) La

Citește mai mult  Plat cu bile: designerul Andrey Anisimov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: