Cum să te plimbi pe gazon chiar la domiciliu pe tot parcursul anului?

Nu doar borcanele de murături vă pot ajuta să vă faceți provizii de căldură de vară pentru o iarnă lungă. Folosind plante vii, lemn natural și o cascadă interioară, Olga Sidorenko a transformat un apartament într-un gazon veșnic verde. Ce idei de designer merită adoptate?

Fotografie de apartamente decorate cu lemn și verdeață, pe baza unui exemplu de proiect al lui Olga Sidorenko.

Soluția designerului. Designerul Olga Sidorenko a început "să pregătească sania în timpul verii" — a creat o grădină de interior cu frunze veșnic verzi, special pentru România, cu iernile sale lungi. Spațiul din apartament Designul este integrat, nu este împărțit în zone separate. Pentru că în acest fel intră mai multă lumină solară în camere. Confidențialitatea este asigurată de partiții mobile semitransparente poate fi împrejmuită în dormitor și în baie. În acest platou este ușor să mergi desculț pe iarbă în orice moment al anului Puteți face un picnic pe timp de vară sau vă puteți aminti de zilele mai calde în frig. Verdele pe podea și pe pereți, astfel încât limitele camerei se estompează și se pierde sentimentul de închidere exterioară. Și finisajele din lemn din apartament se adaugă la confort.

4 lucruri pe care ar trebui să le repeți

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: