Design de penthouse în București de la maeștrii englezi: Labyrinth of Interiors

Planificarea și proiectarea unui penthouse de către un decorator de renume mondial, cu mobilier și obiecte de artă personalizate în interior.

Design și proiectare a unui penthouse de la compania "Labirintul de interioare" – participant la concursul "Cel mai bun design al unui apartament".

Proiectarea acestui penthouse din București rezultatul colaborării dintre specialiștii britanici și ruși. Toate lucrările de finisare: aurire, pictură, căptușire a pereților au fost efectuate de meșteri englezi care au venit la București special în acest scop. Decorator de proiecte- Sir Nicholas Heslem, printre ai cărui clienți se numără membri ai familiei regale și vedete pop britanice, a proiectat David Franklin. Lucrările au fost conduse și coordonate de compania Românesc Labyrinth of Interiors. Iată cum a fost creat un interior boem pe o suprafață de 550 de metri pătrați. . Proiectarea a început cu împărțirea spațiului în zone. Zonele publice- cameră de zi, sufragerie, lounge- Decorat într-un stil boem-glorios în care luxul nu este niciodată abundent. Privat- dormitoare și studiu- au un aspect mai discret, dar nu mai puțin luxos. Terasa, un element indispensabil al penthouse-ului, este decorată cu un basorelief de plumb modern, care seara este luminat de lumini colorate. Atenția principală în interior este acordată obiectelor de artă: nu există mobilier produs în masă în penthouse, iar sculpturile și picturile au fost aduse aici direct de la expoziții și ateliere de designeri europeni.

Citește mai mult  Apartament compact în Kiev pentru partenerii de afaceri: designerul Sergiy Sobanin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: