Dragoste de aprilie în Khamovniki: apartament elegant – dintr-un fost apartament comunal

Interior neobișnuit – sună suspect, clasic – plictisitor, dar neobișnuit și respectabil – interesant. Proiectul "April Love" al Svetlanei Gertsen este o poveste despre cum un apartament capătă caracter – influențat de picturi, istorie și geografie.

Dacă ați fost în căutarea unei fotografii de design plat neobișnuit, proiectul Svetlana Gertsen "April Love" este exact ceea ce aveți nevoie.

Detalii despre apartament: 69mp apartament. . într-o casă constructivistă, București.

Despre proprietari: Tineri, familie

Dorințele clientului: Culori luminoase și luxuriante, o ușă dublă spre bucătărie, o mulțime de spațiu de depozitare.

Acest apartament de 68 mp. . a fost un pic prea "mort" apartament comun în Khamovniki. proprietarilor le-a plăcut atât de mult cartierul, încât și-au mutat foștii chiriași, au dărâmat toți pereții și, cu ajutorul unui designer, au amenajat un apartament plin de accente luminoase și lucrări de artă. Svetlana Gertsen a fost inițial tentată să lase un spațiu deschis ( puteți vedea această tehnică în multe fotografii de interioare neobișnuite ) plate, dar ideea s-a dovedit a fi nepractică. «"Nodul" Amenajarea camerei de zi a devenit o piesă de cameră de zi De aici, ușile duc la dormitor, birou și bucătărie. În baie se intra din dormitor, iar în hol era loc pentru un dressing mare. Schema de culori pentru interior se bazează pe lucrarea "April Love" a lui Arthur Hughes — Clienții au adus această reproducere la prima lor întâlnire cu designerul. Culori strălucitoare, suculente.. verde și ultramarin de acolo.

Cu cât accentele sunt mai luminoase, cu atât fundalul este mai neutru. Pentru un apartament plin de detalii pline de culoare, designerul a ales nuanțe sofisticate, dar discrete, de gri-bej. Tavanul lat și plinte largi se asortează cu tocurile albe ale ușilor, iar împreună conferă încăperii un stil clasic, îmbătrânit. Pe acest fundal calm, designerul începe să experimenteze cu culori și forme: un fotoliu luminos și o canapea în spiritul unui clasic american sunt tapițate în catifea de culori diferite. Verdele și ultramarinul sunt aceleași ca în pictura lui Arthur Hughes. Două pete de culoare active se completează reciproc și dau tonul camerei. Culoarea canapelei este susținută de abajururile lămpilor de masă.

Citește mai mult  Cum să creezi un interior eco-friendly cu un minim de decor

Unul dintre multele plusuri din camera de zi este o bibliotecă încorporată cu geamuri. Legătura ușilor sale rimează cu ușile duble de la bucătărie.

Formele complexe au culori simple: alb, negru și alb. Vaze neobișnuite, mese, sculpturi, lumini monumentale – toate acestea fac ca interiorul să fie bogat, fără a fi copleșitor, datorită culorii laconice. Genul de interior la care te poți uita mult timp, dar în același timp să te simți confortabil în el.

Peretele cu un televizor este finisat într-un mod neobișnuit: o compoziție simetrică cu noptiere și lămpi mici în nișe este mai potrivită pentru dormitor decât pentru camera de zi. Originalul. Consola art deco de sub televizor este realizată la comandă după schițele designerului. Picturile de pe pereți sunt o altă modalitate de a îmbogăți interiorul.

Ușă cu geamuri duble spre bucătărie din living – o dorință a proprietarilor. Au renunțat chiar și la masa din bucătărie pentru o astfel de ușă. Camera de zi acționează ca o sufragerie: masa de cafea crește nu numai în lățime, ci și în înălțime. Gresia mozaicată de culoare închisă de pe podea pune în valoare interiorul bucătăriei albe plutitoare și îi conferă o notă sofisticată.

Interiorul apartamentului, bazat pe un clasic american, plin de modele și forme geometrice, obiecte de artă și detalii decorative luminoase, gravitează în jurul stilului Art Deco. Un amestec de tehnici clasice și moderne – o trăsătură caracteristică a acestui stil eclectic. Designerul se joacă cu nuanțe de bej și modele geometrice în dormitor, creând un interior calm, dar elegant. Ca și în camera de zi, pe pereți sunt picturi și vase sculpturale.

Citește mai mult  Cum să faci un apartament cu trei camere pe 55 de metri fără modificări majore

Coloristica subtilă și îndrăzneață nu este doar o lovitură de noroc, ci o muncă meticuloasă. Pentru a găsi nuanța potrivită a pereților, designerul a vopsit plăci de gips-carton de zeci de ori și le-a testat la lumina zilei și la lumina serii. Jocul cu culoarea și geometria nu afectează deloc ferestrele – decorarea lor este discretă și simplă.

Baia este decorată în același mod, cu gresie simplă și pătrată pe pereți și mobilier expresiv și izbitor. În loc de imagini – o oglindă hexagonală neobișnuită. Rama volumetrică a oglinzii îl face să arate foarte luxos. Sculpturală albă VEZI TOTUL PROIECTULUI

Proiect- Participant la concursul "Best Apartment Design" la .

Vezi alte modele

Interiorul apartamentului dintr-un proiect PLAN Architecture Interiorul apartamentului dintr-un proiect Archconcept Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Ivan Kachalov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: