Fantezia lui Alice: un apartament ciudat pentru străini și inițiați

Este un loc foarte, foarte ciudat… Este greu de spus cine a fost mai excentric: tânăra stăpână a acestui apartament din centrul Kievului sau designerii care s-au ocupat de crearea interiorului. Totuși, se pare că se înțeleg destul de bine!

Informații despre apartament: Kiev apartament de 120 mp.

Despre proprietari: O tânără fată cu o profesie creativă.

Dorințele clienților: libertate totală pentru arhitect și designer.

Nu cunoaștem numele stăpânei acestui apartament din Kiev, dar autorii și-au numit proiectul "Alice în Țara Minunilor". Presupusa noastră Alice.. o tânără fantezistă, pregătită pentru orice eventualitate: nu și-a făcut nicio dorință în ceea ce privește decorarea casei sale, lăsând decoratorilor o libertate de acțiune totală. Principalul lucru este că rezultatul este un interior frumos plat. Amenajarea a dictat unele dintre restricții – două aripi, situate de o parte și de alta a zonei de intrare. Designerii Lydia Pfeifer și Olga Fradina au acceptat termenii jocului și au aranjat în două părți ale apartamentului maestru și jumătăți de oaspeți.

Galeria foto începe în holul de la intrare. Zona de intrare își întâmpină oaspeții cu o pictură murală în stil manga și o canapea roșie. Combinația de alb-negru, pete de culori strălucitoare, motive de artă modernă – după cum se poate vedea în următoarele fotografii, toate acestea vor apărea de mai multe ori. Două arcade duc de aici în partea dreaptă și în partea stângă a apartamentului.

Dacă o iei la dreapta, vei ajunge în dormitorul principal, dacă alegi calea cea bună. Oglinzile sunt adesea folosite în apartamentele mici pentru a mări vizual dimensiunea camerei. Apartamentele spațioase și frumoase nu au nevoie de aceste trucuri. În acest caz, oglinzile joacă un rol destul de diferit – ele adaugă mister și semnificații multiple în interior.

Citește mai mult  Din studio în studio: proiectul CONCEPTDESIGNGROUP

În camera de zi, fotoliile și pernele în culori la modă sunt deosebit de proeminente față de pereții, perdelele și canapeaua albe. Alice, acesta este șemineul! Nu, este o oglindă… Masa în formă de diamant tăiat merită să fie admirată pentru reflexia sa…

Piesele de pe masă amintesc de Salvador Dali. Un astfel de candelabru l-ar fi fascinat cu siguranță pe marele maestru. Cu toate acestea, uneori Alice dorește să aibă o atmosferă clasică de casă. Rozetele cu modele din tavan și parchetul în formă de spiță de păr creează imaginea.

Multe lucruri nu sunt deloc ceea ce par a fi, într-o lume de sticlă sau într-o imagine a unui interior frumos și plat. Aceste scaune mov și negre nu par să aibă spătare, dar au, din plastic transparent. Coloana cu oglinzi din sufragerie este total confuză – deși este probabil foarte convenabil să iei masa și să vezi ce se întâmplă în camera de zi.

Un iepure vorbitor și câțiva oaspeți nebuni ar arăta grozav aici. Cât timp sunt plecați, uitați-vă la detaliile alese cu grijă: corpurile de iluminat de interior, arabescurile de pe pereți și accesoriile de pe masa de luat masa, toate funcționează minunat de bine împreună.

Detaliile din dormitorul principal nu se reflectă în oglinzi, ci în negrul lucios al dressingului. În general, interiorul este destul de răcoros, cu un șemineu electric și o cuvertură de pat din blană care adaugă puțină căldură camerei.

Dormitorul de oaspeți arată mai degrabă neutru, amintind de o cameră de hotel. Forma mai expresivă

Un interior frumos de apartament nu ar merge, de obicei, fără o baie de lux. O oglindă mare înconjurată de reflectoare, o chiuvetă lucioasă, picioarele metalice ale căzii de baie și gresia alb-negru de pe podea creează un alt joc de imagini. Robinetul crește chiar din peretele cu oglinzi, iar un candelabru din palatul Reginei Zăpezii completează imaginea.

Citește mai mult  Apartament cu patru camere cu o zonă publică colorată: un proiect de Margarita Rasskazova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: