Garsonieră cu o cameră cu fereastră panoramică

O fereastră panoramică într-un apartament mic a definit stilul general, pe care se bazează toate elementele de design: un minim de mobilier și accente cu motive ușoare și aerisite. Specialiștii de la Azovskiy & Pahomova architects au gândit cu atenție compoziția interiorului, iar rezultatul este un spațiu multifuncțional și, în același timp, liber de lumină.

Informații despre apartament: Garsonieră de 36 mp în Dnepropetrovsk

Dorințele clienților: cameră de zi multifuncțională

Interiorul unui apartament de 36 de metri pătrați este format dintr-o anticameră, o baie și o singură cameră, care servește mai multor scopuri în același timp. Este o cameră de zi, dormitor, bucătărie-sufragerie și chiar un birou-bibliotecă. Totuși, nu există prea multă mobilă, astfel încât camera se simte ușoară și aerisită. Pentru a desemna mai multe zone funcționale într-o singură cameră, autorul Anna Pakhomova a folosit detalii precise și imaginative și, cu ajutorul unor atingeri interesante, a reușit să creeze un interior complet și unificat. Principalul avantaj și elementul său cel mai distinctiv fereastră panoramică cu vedere spre centrul orașului. Pentru a aprecia acest avantaj, trebuie să aveți o vedere clară, astfel încât designerul a lăsat mijlocul camerei liber.


Citește și:

  • Kiev: apartament 36 mp.
  • Apartament 36 mp. Stockholm
  • Japonia: apartament de 37 mp.

Proiectarea unui apartament de 36 de metri pătrați necesită utilizarea unor tehnici speciale. O oglindă mare în nișa din spatele canapelei mărește vizual spațiul camerei. Nuanțele deschise, suprafețele monocrome și lucioase au același scop, în special gresia netedă de pe podea.

Fereastră panoramică într-un apartament mic – un mare succes. Cu toate acestea, autorul proiectului a adăugat mai multe accesorii, de care beneficiază doar aspectul apartamentului de 36 mp. Lămpile rotunde ușoare care seamănă cu păpădii, ceasuri cu fluturi, un tablou în bucătărie cu o vedere a dunelor marine – toate evocă asociații cu aerul, vântul, zborul. Lângă fereastră se află un tejghea de bar, care servește și ca masă de luat masa.

Citește mai mult  Dragoste cu și fără reguli

Designerul Anna Pahomova a decis să scape de masa din bucătărie ( după cum ne amintim, locuitorii apartamentului iau masa la un tejghea lângă fereastră ). Acest lucru a permis ca toate aparatele de bucătărie să fie montate de-a lungul peretelui, fără a ocupa spațiu suplimentar, într-un colț care nu este la vederea tuturor celor care intră în cameră.

VEZI PROIECTUL ÎN ÎNTREGIME

Proiecte plate interesante

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului Artinstall Interiorul unui apartament dintr-un proiect de Lofting architecture Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: