Garsonier─â pentru petreceri private

Designerul Pavel Vetrov a creat un interior pentru prietenul s─âu creativ. Proprietarul nu vrea s─â locuiasc─â acolo permanent, a╚Öa c─â dormitorul nu este necesar. Principalul lucru este un spa╚Ťiu la mod─â, confortabil pentru primirea oaspe╚Ťilor. Rezultatul combina╚Ťiei dintre stilul retro ╚Öi elementele ultramoderne este un design ├«ndr─âzne╚Ť, interesant ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, respectabil.

Informa╚Ťii despre apartament: Un apartament cu un dormitor ├«n Donetsk de 60 de metri p─âtra╚Ťi

Despre proprietari: Prietenul designerului, muzician și istoric

Dorin╚Ťele clientului: living-sufragerie multifunc╚Ťional─â

Amenajarea apartamentului cu un dormitor are propriul s─âu scop: proprietarul-.. persoan─â creativ─â- Nu inten╚Ťionam s─â locuiesc ├«n ea permanent, ci doar s─â g─âzduiesc prieteni ╚Öi s─â petrecem o sear─â ├«n ora╚Ö. La proiectarea proiectului, Pawel Vetrov a folosit un gri la mod─â, pe care l-a ├«mbun─ât─â╚Ťit cu un galben optimist. Contrastul nu este evident doar ├«n schema de culori. Designul interior se bazeaz─â pe o juxtapunere de piese clasice ╚Öi de epoc─â cu elemente contemporane. ├Än timp ce ├«n zona buc─ât─âriei-sufragerie, vedem scaune complet transparente din plastic modern ╚Öi aparate minimaliste, ├«n camera de zi de l├óng─â tavan, apartamentul de burlac este o op╚Ťiune foarte atractiv─â un ╚Öemineu ╚Öi un pian vechi. Antichit─â╚Ťi joc sus╚Ťine un candelabru cu l─âmpi care imit─â lum├ón─âri, lemn uzat, o cad─â pe picioare ╚Öi alte detalii.

Designerul Pavel Vetrov a ales să combine griul simplu cu galbenul strălucitor și vibrant. Acest "tandem" este deja evident în hol, unde este îndulcit și echilibrat de culorile calde ale podelei din lemn.

Proprietarul ╚Öi-a dorit o camer─â de zi multifunc╚Ťional─â, astfel ├«nc├ót zona de relaxare este separat─â doar vizual de sufragerie; nu exist─â u╚Öi ├«ntre ele, iar contrastul dintre cele dou─â zone face ca designul interiorului livingului-camer─â de zi s─â fie ╚Öi mai impresionant.

Cite╚Öte mai mult  Un dormitor cu un dormitor ├«n stil minimalist: design de Yanina Filippova ╚Öi Violetta Nikitina

Senza╚Ťia de epoc─â a camerei de zi este men╚Ťinut─â

Deoarece acest apartament nu este destinat locuirii permanente, nu are o zon─â privat─â. Camera de zi are o canapea extensibil─â, unde pute╚Ťi dormi peste noapte, dac─â este necesar.

Galbenul ╚Öi griul sunt acum, de asemenea, culorile principale ├«n baie. Formele clasice ╚Öi de epoc─â sunt puse ├«n contrast aici cu materiale noi ╚Öi suprafe╚Ťe lucioase.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: