Garsonieră transformată în studio: proiectul Annei Vladimirova

Există multe avantaje în combinarea bucătăriei și a camerei de zi într-un singur spațiu de studio. Deși nu este potrivit pentru toată lumea, pentru un tânăr este soluția ideală.

Reamenajarea unui apartament cu un dormitor într-un studio înseamnă nu numai că trebuie să dărâmăm pereții despărțitori vechi și să punem alții noi, ci și să creăm un spațiu de stil comun, fără a uita să asigurăm zonele necesare pentru muncă, somn și divertisment.

Informații despre apartament: Un apartament de 52 de metri pătrați, cu un dormitor, este perfect pentru un tânăr.. în d. Saratov.

Proprietarii apartamentului: tânăr.

Dorințele clientului: Transformați un apartament studio într-un studio.

Plan de renovare pentru un apartament cu un dormitor.

Sarcina designerului a fost de a crea un interior calm, caracterizat de libertate și masculinitate. În timpul reamenajării, un apartament cu un dormitor a fost transformat într-o garsonieră. Bucătărie, camera de zi și loggia au fost combinate. Un dressing este creat în holul de la intrare. Designerul a renunțat complet la ușile dintre camere, înlocuindu-le cu uși deschise. Datorită acestei soluții simple, camerele se îmbină perfect între ele. Limita dintre camere este indicată de diferitele niveluri ale tavanului.

Peretele care separă holul de bucătăria-sufragerie și masa de luat masa sunt așezate la un unghi de 45 de grade. Acesta aduce o vibrație luminoasă interiorului, forțând ochiul să se deplaseze în diagonală prin spațiu. O altă trăsătură dominantă dinamică sunt mulurile verticale vopsite în auriu care sparg pereții din camera de zi. Inserțiile de oglinzi dintre mulurile din peretele din spate al dulapului reflectă lumina care pătrunde dinspre balcon.

Citește mai mult  Apartament cu trei camere în stil ecologic: proiectul AI-Studio

Un caracter masculin este conferit de schema de culori, bazată pe o combinație de albastru intens și lemn cald, iluminat masiv și liniile esențiale ale mobilierului. Singura excepție este un șorț de bucătărie ondulat din aceeași piatră ca și blatul de lucru. Cu toate acestea, datorită culorii și decorului său strict, nu pare să nu se potrivească cu stilul general.

În hol, sistemul de depozitare a fost gândit până la cel mai mic detaliu. În plus față de un dulap cu uși glisante în oglindă în hol, există o garderobă izolată.

Singurul loc convenabil pentru un televizor este chiar lângă fereastră. Numai în această poziție ecranul nu va străluci. Un perete plan și plat în spatele canapelei, lipsit de orice decor, este fundalul perfect pentru fotografiile preferate.

Nu a fost posibilă conectarea completă a loggiei, deoarece aceasta se află pe un perete solid. Deschiderea dintre aceste încăperi a fost lăsată deschisă, mărindu-i înălțimea până aproape de tavan.

Combinația de elemente de mobilier și decor clasic și modern aduce un anumit joc la interior. Același joc este susținut de utilizarea neobișnuită a mulurilor și oglinzilor aurite.

Peretele din spatele canapelei este vopsit în albastru închis. Pe ceilalți pereți, vedem același albastru, dar într-o nuanță mai deschisă. Lumina care se revarsă din fantele din tavan luminează vizual întreaga construcție.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: