Hotel Magic Mountain

Uimitoarea caban─â chilian─â ├«ntruchipeaz─â o legend─â str─âveche a unui munte magic care a existat c├óndva ├«n Patagonia ╚Öi care ├«ndepline╚Öte dorin╚Ťa oricui ├«l escaladeaz─â.

Văile din jur, plajele virgine, dealurile și pădurile tropicale veșnic verzi din jurul acestui hotel uimitor formează un ecosistem neatins, care găzduiește o mare varietate de animale sălbatice și păsări.

Hoteluri interesante din lume g─âsite ├«n America de Sud. De exemplu, la grani╚Ťa dintre Chile ╚Öi Argentina, ├«n rezerva╚Ťia na╚Ťional─â de la Hilo Hilo din Chile, a crescut un "copac" Din p─âm├ónt un munte verde fabulos. Unul dintre cele mai interesante hoteluri din lume seam─ân─â cu un vulcan, cu excep╚Ťia faptului c─â ├«n loc de lav─â, o cascad─â mare se revars─â pe v├órful unui v├órf cu ╚Ťepi, cu mu╚Öchi ╚Öi liane pe ferestre. Este aproape imposibil de distins unde zidurile de piatr─â se ├«mbin─â cu peisajul natural. Accesul la cabana de munte se face printr-o scar─â special─â de fr├ónghie ascuns─â ├«n tufi╚Öuri.

Construc╚Ťia La Montana Magica a fost finalizat ├«n 2005. Cele nou─â camere confortabile au fost decorate ├«n stil montan exclusiv din materiale naturale.

Pe terenul de la Magic Mountain Bar, restaurant, saună, sală de lectură, teren de mini-golf și sală de jocuri pentru copii. Jacuzele de pe masivul de trunchiuri și butuci de copaci în aer liber sunt o adevărată încântare pentru vizitatori.

├Än plus fa╚Ť─â de camerele de munte Exist─â 10 cabane de lemn rustice ╚Öi independente.

Dou─â materiale de provenien╚Ť─â local─â au fost folosite ├«n interiorul hotelului- lemn netratat ╚Öi pietre de bolovan.

P─âdurea din jur este fundalul perfect pentru Hobbit hotel. Canapele tapi╚Ťate de-a lungul pere╚Ťilor de sticl─â ai cabanei o modalitate excelent─â de a v─â relaxa dup─â o zi de aventur─â.

Cite╚Öte mai mult  ├Än stilul internetului: un apartament studio pozitiv

Pentru a afla mai multe despre flora ╚Öi fauna local─â, pute╚Ťi face o scurt─â excursie ├«n jurul Lake District, iar seara pute╚Ťi citi ├«n sala de lectur─â despre animalele s─âlbatice rare care pot fi g─âsite doar ├«n acest loc minunat.

Fiecare camer─â este denumit─â dup─â o pas─âre originar─â din Wilo Wilo Imaginea sa poate fi v─âzut─â pe u╚Öile de intrare, pe pere╚Ťii camerelor ╚Öi pe obiecte decorative.

Tot mobilierul din cameră este sculptat din scânduri cioplite, chiar și căzile de baie! Ele sunt sculptate din trunchiuri de copaci locali.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: