├Ämbr─â╚Ťi╚Öare deschis─â

Con╚Ťinutul materialului
 1. Timpul nostru
 2. Seturile de mobil─â tapi╚Ťat─â f─âr─â chip sunt de domeniul trecutului. Combina╚Ťia de ( canapele, fotolii, pufuri ) ├«n modele ╚Öi culori originale este la mod─â.
 3. Dac─â v─â decide╚Ťi s─â v─â decora╚Ťi buc─ât─âria cu pl─âci de mozaic ├«n culori calde, asigura╚Ťi-v─â c─â fa╚Ťadele mobilei de buc─ât─ârie sunt vopsite ├«n culori reci.
 4. acum 14 ani
 5. O canapea compactă cu două locuri este o piesă de mobilier destul de intimă. Astfel de canapele sunt deosebit de populare printre doamnele singure în căutarea unui partener.
 6. Scaunele cu sp─âtare cu medalioane par s─â se fi n─âscut pentru a ├«mbr─â╚Ťi╚Öa sexul frumos. Sp─âtarul bine conturat accentueaz─â u╚Öor forma feminin─â.
 7. Dac─â v─â place s─â primi╚Ťi oaspe╚Ťi, nu pute╚Ťi renun╚Ťa la o mas─â spa╚Ťioas─â… Este o idee bun─â dac─â are o func╚Ťie de transformare. Dup─â petrecere, poate fi pliat─â ╚Öi pus─â ├«ntr-un col╚Ť.
 8. ├Än colec╚Ťia noastr─â am adunat candelabre neobi╚Önuite sub form─â de plante fantastice – fiecare dintre ele este o adev─ârat─â oper─â de art─â.
 9. Rafturile suspendate sunt at├ót frumoase, c├ót ╚Öi func╚Ťionale. Acestea ascund vasele frumoase ╚Öi accesoriile de buc─ât─ârie ├«ntr-un col╚Ť, ├«n loc s─â le ascund─â, spre deosebire de dulapurile moderne ├«nchise.
 10. O canapea colorat─â arat─â deosebit de bine pe un interior de culoare solid─â. Dar pute╚Ťi decora pere╚Ťii cu accesorii izbitoare care s─â continue tema tapi╚Ťeriei canapelei.
 11. Pentru toate timpurile
 12. Selec╚Ťia de scaune contemporane din colec╚Ťie ofer─â o dovad─â ├«n plus – designul obiectului a preluat cu fermitate formele arhitecturale.

Pentru pasiona╚Ťii de design, acest film este ├«nc─â un exemplu al jocului inimitabil al regizorului spaniol cu culoarea. Profunzimea pasiunii, precum ╚Öi explozia de culori ( interioare colorate, haine str─âlucitoare, peisaje marine ) sunt atribute constante ale stilului Almod├│var.

Pedro Almodovar a realizat un film despre scenari╚Öti, regizori, produc─âtori ╚Öi pasiunea dragostei ├«n film ╚Öi ├«n via╚Ť─â.
├Än urm─â cu 14 ani, Mateo Blanca, celebrul scenarist ╚Öi regizor, ╚Öi-a pierdut vederea ╚Öi femeia pe care o iubea. Acum are grij─â de Judith, prietena lui de mult timp, ╚Öi de fiul ei, Diego. Aceast─â via╚Ť─â lini╚Ötit─â este tulburat─â de moartea celebrului om de afaceri Ernesto Martel. Mateo, care se ascunde sub pseudonimul Harry Kane, decide s─â se ├«ntoarc─â ├«n timp ╚Öi ├«i poveste╚Öte asistentului s─âu despre evenimentele din acele zile ╚Öi pasiunea amoroas─â care a dus la tragedie.

Cite╚Öte mai mult  Hru╚Öciovka apartament cu o camer─â transformat ├«ntr-un studio: m2project design bureau

Timpul nostru

Apartamentul lui Harry Kane. ├Änc─â de la primul cadru e╚Öti sedus de culorile pline de farmec pe care marele cineast spaniol le-a folosit pentru a-╚Öi picta filmul. Este greu s─â g─âse╚Öti o culoare care s─â nu fi fost deja folosit─â ├«n primele scene ale filmului. Fotoliu ro╚Öu, rafturi purpurii, draperii cu toate nuan╚Ťele p─âm├óntului, pere╚Ťi azurii, perne galbene t.. ├Än timp ce toate culorile nu taie ochiul, ele sunt subtilizate. ╚śi totu╚Öi e p─âcat c─â protagonistul nu se poate bucura de ele. ├Än ochii lui, totul este ├«nv─âluit ├«n ├«ntuneric ( aici este culoarea neagr─â ).

Seturile de mobil─â tapi╚Ťat─â f─âr─â chip sunt de domeniul trecutului. Combina╚Ťia de ( canapele, fotolii, pufuri ) ├«n modele ╚Öi culori originale este la mod─â.

 • Fotoliu A1379 de la fabrica Annibale Colombo.
 • Fotoliu georgian din fabrica Mascheroni.
 • Fotoliu Bianca de Softhouse.
 • Fotoliu Blake de The Sofa & Chair Company.

Apartamentul lui Judith, prietena personajului principal. Trecutul e ├«ngropat ad├ónc. Din dragostea ne├«mp─ârt─â╚Öit─â pentru personajul principal r─âm├óne doar o amintire pl─âcut─â – fructul secret al scurtei lor iubiri – fiul. Dragostea ╚Öi ├«n╚Ťelegerea prevaleaz─â ├«n aceast─â mic─â familie. Iar interiorul transmite cu acurate╚Ťe acest lucru – Mozaicuri vesele, dulapuri colorate, un festin colorat de m├óncare pe mas─â.

Dac─â v─â decide╚Ťi s─â v─â decora╚Ťi buc─ât─âria cu pl─âci de mozaic ├«n culori calde, asigura╚Ťi-v─â c─â fa╚Ťadele mobilei de buc─ât─ârie sunt vopsite ├«n culori reci.

 • Buc─ât─ârie Palladio de la fabrica Aster Cucine.
 • Buc─ât─ârie Forum by Studio Becker.
 • Buc─ât─ârie clasic─â Art Palladio de la fabrica Allmilmoe.
 • Buc─ât─ârie Facett din fabrica Zeyko.

acum 14 ani

Locuin╚Ťa Elenei. Eroina pasional─â ╚Öi temperamental─â nu a experimentat ├«nc─â profunzimea sentimentelor care o pot implica ├«n v├órtejul unui triunghi amoros. Dar precursorii unei viitoare tragedii pot fi deja v─âzu╚Ťi. Interior lini╚Ötit Pere╚Ťi de nisip, canapea portocalie moale ╚Öi comoda verde rece de sertare.. explodeaz─â ├«n ╚Ťinuta ro╚Öu aprins a Elenei… ├Än cur├ónd, via╚Ťa ei se va schimba ╚Öi se va cufunda ├«ntr-o lume a pasiunii, tr─âd─ârii ╚Öi geloziei.

O canapea compactă cu două locuri este o piesă de mobilier destul de intimă. Astfel de canapele sunt deosebit de populare printre doamnele singure în căutarea unui partener.

 • Canapea 60-0302 de Christopher Guy.
 • Canapea Auriana Canapea din fabrica Wittmann, design Piva Paolo.
 • Canapea CHA 94S de la fabrica Wonder Wood.
 • Canapea viglius de Driade, design de Thun Matteo.
Cite╚Öte mai mult  Camera de biliard ├«ntr-o cas─â de ╚Ťar─â: designer Larisa Dyachenko

Vechea cas─â a unui milionar. Interior discret la exterior, cu pere╚Ťi gri-verzi ╚Öi c─âldura lemnului. Imperturbabilitatea interiorului de dormitor scump ╚Öi rece este rupt─â de c├óteva detalii Un fotoliu ro╚Öu vin ╚Öi str─âlucirea evocatoare a aurului din ╚Ťinuta Elenei. Aceasta creeaz─â ( dar abia perceptibil─â ) tensiune ├«n cadru.

Scaunele cu sp─âtare cu medalioane par s─â se fi n─âscut pentru a ├«mbr─â╚Ťi╚Öa sexul frumos. Sp─âtarul bine conturat accentueaz─â u╚Öor forma feminin─â.

 • Scaun Lord de la fabrica Zadise Muebles Auxiliares.
 • Scaun Vivienne 7258 de Tonin casa.
 • Scaun Victoria de Bonaldo, design de Dondoli & Pocci.
 • Scaun Amiens 1961351 de la fabrica Du Bout Du Monde.

Sala de mese a omului de afaceri gelos strig─â de bog─â╚Ťie ╚Öi prosperitate. Scaunele art deco, ca o armat─â, ├«nconjurau o mas─â plin─â de vesel─â antic─â argintat─â de o lungime exorbitant─â. Pe perete.. O natur─â moart─â de propor╚Ťii gigantice, se pare.. merele ╚Öi mon╚Ötrii vor c─âdea din p├ónz─â ╚Öi vor strica idila dubioas─â a ├«ndr─âgosti╚Ťilor.

Dac─â v─â place s─â primi╚Ťi oaspe╚Ťi, nu pute╚Ťi renun╚Ťa la o mas─â spa╚Ťioas─â… Este o idee bun─â dac─â are o func╚Ťie de transformare. Dup─â petrecere, poate fi pliat─â ╚Öi pus─â ├«ntr-un col╚Ť.

 • Mas─â 090 Programma XL Classic de la fabrica Longhi, design Manzoni Giulio.
 • Mas─â Loft de Team 7, design de Auer Karl.
 • Mas─â Jamila 82.627T din fabric─â Bamax.
 • Masa Etro de Cattelan italia

Un interior rafinat pe care mul╚Ťi ├«l vor aprecia. Un fel de sterilitate de designer cadrul aristocratic, combina╚Ťia precis─â de culori ╚Öi serviciul pitoresc. Singurul element care sparge senin─âtatea unui interior elegant ╚Öi rafinat o lamp─â stacojie cu "ramuri" ╚Öerpuite (( nu-i a╚Öa c─â arat─â ca un ╚Öarpe ispititor? ).

├Än colec╚Ťia noastr─â am adunat candelabre neobi╚Önuite sub form─â de plante fantastice – fiecare dintre ele este o adev─ârat─â oper─â de art─â.

 • Candelabru 1770/CH6 de la fabrica Il Paralume Marina.
 • LU 4 Candelabru ro╚Öu de Lu-Murano, design de Fornasier Fabio.
 • Candelabru Flut 113 / HLRS de Andromeda.
 • VM 022L10 candelabru de Il Paralume Marina.

Sanctuarul lui Valentine. Hanul de la malul m─ârii de pe insula Lanzarote unde Helena ╚Öi Mateo- visul tuturor ├«ndr─âgosti╚Ťilor. Almod├│var a amestecat cele mai ├«nc├ónt─âtoare culori.. turcoaz pentru r─âcoare ╚Öi maro cald pentru c─âldur─â ╚Öi un sentiment de ├«ncredere. Chiar ╚Öi picturile pirogravate excentrice cu motive orientale sunt surprinz─âtor de bine integrate ├«n interior, ca s─â nu mai vorbim de masa de sculptur─â.. Str─âmo╚Öul din lemn al buc─ât─âriilor insulare.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu trei camere cu zon─â de luat masa ├«n balconul ata╚Öat: design de Anastasia Potekhina

Rafturile suspendate sunt at├ót frumoase, c├ót ╚Öi func╚Ťionale. Acestea ascund vasele frumoase ╚Öi accesoriile de buc─ât─ârie ├«ntr-un col╚Ť, ├«n loc s─â le ascund─â, spre deosebire de dulapurile moderne ├«nchise.

 • Raft de perete 158 by Maggi Massimo, design de Maggi Massimo.
 • Raft de perete 459 / 459AV by Maggi Massimo, design by Maggi Massimo.
 • Raft de perete AA198 by Maggi Massimo, design by Maggi Massimo.
 • Raft de perete 286 by Maggi Massimo, design de Maggi Massimo.

Portocaliu cald.. Culoarea Helena, albastru rece simbolul lui Mateo. Aici ele se ├«mbin─â ├«ntr-o armonie surprinz─âtoare. O op╚Ťiune frumoas─â pentru interioarele maritime. Exist─â multe referin╚Ťe nautice ├«n aceast─â camer─â, dar, cu toate acestea, nu se simte aglomerat─â. Culoarea floral─â a canapelei lini╚Öte╚Öte cu u╚Öurin╚Ť─â elementul oceanic.

O canapea colorat─â arat─â deosebit de bine pe un interior de culoare solid─â. Dar pute╚Ťi decora pere╚Ťii cu accesorii izbitoare care s─â continue tema tapi╚Ťeriei canapelei.

 • Canapea Tiffany din fabrica Berloni.
 • Canapea mare Nicky de Duresta.
 • Canapea Berloni 844314.
 • Canapea FR2293F de la fabrica CAVIO.

Pentru toate timpurile

Cinema o oportunitate de a v─â l─âsa amprenta asupra istoriei. Realizatorii filmului vor muri, dar personajele vor continua s─â tr─âiasc─â. «Un film ├«n film" — Dispozitivul provocator preferat al lui Almod├│var. Pentru a ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â, regizorul ╚Öi-a asumat un risc ╚Öi a colorat fiecare cadru al comediei pe care a filmat-o cu culori provocatoare, pure, nealterate. Cea mai str─âlucitoare culoare a spectrului ( galben ) este pictat─â pe pere╚Ťi, ro╚Öu ╚Öi albastru acoper─â mobilierul, podeaua este finisat─â cu gresie verde, iar un alb l─âptos acoper─â l─âmpile ╚Öi mobilierul de pe teras─â. regizorul spaniol ╚Öi-a asumat riscul de a combina culori opuse ├«n acela╚Öi interior, dar cine ar putea uita scena chiar ╚Öi dup─â ani de zile?!

Selec╚Ťia de scaune contemporane din colec╚Ťie ofer─â o dovad─â ├«n plus – designul obiectului a preluat cu fermitate formele arhitecturale.

 • Scaun Heaven 487 de Emu, design de Massaud Jean Marie.
 • Fotoliu Kobi de Alias, design de Norguet Patrick.
 • Fotoliu Leaf Lounge de Arper, design de Lievore Altherr Molina.
 • Fotoliu Tropicalia de Moroso, design Urquiola Patricia.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: