Instala╚Ťii sanitare Villeroy & Boch ├«ntr-un hotel de robinet─ârie

Villeroy & Boch a preluat un proiect neobișnuit prin amenajarea băilor noului și excentricului hotel Faralda NDSM Crane din Amsterdam.

O fost─â zon─â industrial─â din nordul Amsterdamului, acum un cluster creativ emblematic. Atelierele arti╚Ötilor, galeriile de art─â, barurile ╚Öi restaurantele la mod─â ├«╚Öi fac cuib aici. Nu este surprinz─âtor faptul c─â hotelul nu este cel mai u╚Öor de instalat. O macara turn solitar─â transformat─â aici ├«ntr-un hotel unicat. Ideea a venit de la antreprenorul Edwin Kornmann Rudi ( Edwin Kornmann Rudi ) iar lucr─ârile de restaurare ╚Öi renovare au fost realizate de o echip─â de la IAA Architects. Hotelul Crane, recent renovat, ╚Öi-a deschis por╚Ťile pentru oaspe╚Ťi.

Băile dintr-un hotel neobișnuit sunt dotate cu obiecte sanitare

Dar cel mai izbutit model al proiectului este probabil Sport X. Este o piscin─â spa ├«n aer liber Villeroy & Boch, amplasat─â direct deasupra apartamentului, la 50 de metri deasupra solului. Bucura╚Ťi-v─â ├«n acela╚Öi timp de hidromasaj, iluminat ╚Öi vedere panoramic─â. ╚śi apoi m├ónca╚Ťi la un restaurant de hotel de cinci stele cu vesel─â Villeroy & Boch.

Cite╚Öte mai mult  Gothenburg: apartament de 52 de metri p─âtra╚Ťi ├«n G├Âteborg, Norvegia.
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: