Interior în stilul minimalismului colorat: un proiect de Anastasia Makova și Yulia Kosogorova

Interiorul unui apartament minimalist combină mult aer și spațiu cu confort și funcționalitate. Aerisirea apartamentului este subliniată de motive și culori naturale.

Proiectul designerului Anastasia Makova – câștigător al concursului Best Apartment Design

Interiorul acestui apartament combină minimalismul, elementele naturale, dorința de a păstra spațiul, funcționalitatea și caracterul practic. Grămezi de cutii și sisteme de depozitare "mâncat" vestiar mare. Minimalismul din interiorul apartamentului este, de asemenea, accentuat de motive naturale. Liniile fine și perlate de pe peretele din camera de zi sunt luminate cu LED-uri, strălucind ca niște vârfuri de copaci. Pe parchet granulație pronunțată a lemnului. Ușile dintre camere au o textură ondulată de aer care curge. Un alt detaliu care evidențiază interiorul în stilul minimalismului sunt țesăturile naturale de tapițerie și textilele de pe ferestre. Accentele vibrante ale naturii conferă camerelor un nou caracter și subtext, subliniind în același timp luminozitatea spațiului: perete gri-albastru intens în căpătâi, culori de prună pe gresia de porțelan și pe mobilierul de baie, albastru grafit în pereți și pereți, nuanțe deschise în pereți baie de oaspeți. Noutățile de înaltă tehnologie se potrivesc bine cu culorile naturale: cinema cu sunet surround, aparate de bucătărie, obiecte sanitare și iluminat.

Un proiect al designerului Anastasia Makova- Câștigătorul concursului pentru cel mai bun design de apartament

Citește mai mult  Paris: apartament de 50 m².
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: