Interiorul apartamentului alb: designer Alexander Babadjanyan

Apartament pentru însoțitorii de sex masculin: accente de culori clare, fără decoruri inutile și o atmosferă familiară. Doar geometrie, joc în spațiu și sentimentul de libertate.

Proprietarul, un tânăr om de afaceri, locuiește permanent în casa sa de la țară și folosește apartamentul pentru întâlniri sociale și de afaceri. Cerințele sale cheie au fost ca designul să fie funcțional și să aibă o lumină naturală izbitoare individualitate.

Proiectul de interior alb într-un apartament, realizat de Alexander Babadzhanyan, este participant la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

În acest scop, Alexander Babadzhanyan a folosit linii laconice, suprafețe cu o geometrie clară și pereți albi ca bază pentru interior. Au fost plasate accente suplimentare de culori strălucitoare. Pardoselile albe, pereții și mobilierul de culoare deschisă sunt accentuate de tonuri contrastante: var.. În bucătărie, burgundia.. în zonele de living și dormitor.

În ciuda simplității amenajării, apartamentul a fost făcut foarte interesant prin idei de design neobișnuite.

De exemplu, "mister" ușa de la camera de zi la dormitor este de culoarea peretelui și abia se vede când este închisă, în timp ce cubul de sticlă din baie devine transparent prin apăsarea unui întrerupător.

Citește mai mult  De la un dormitor în I-155 - un dormitor îndrăzneț cu două dormitoare: designerul Yulia Khokhlova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: