Interiorul bucătăriei și al camerei de zi în culori de ciocolată: Designer Marina Shisterova

Un spațiu confortabil, în nuanțe prețioase de auriu și ciocolată, care poate fi împărțit în zone cu un perete despărțitor din sticlă, dacă este necesar.

Camera de zi combinată cu bucătăria, realizată de Marina Shisterova, participantă la concursul "Cel mai bun design de apartament" în cadrul competiției "Artă și design"

Combinând camera de zi și bucătăria unui apartament mare din Ekaterinburg, cu o suprafață totală de 95 mp. m designerul Marina Shisterova a realizat, printre altele, prin utilizarea culorilor ambele spații sunt decorate în tonuri de ciocolată și auriu. Și pentru ca cele două zone să poată fi folosite atât împreună, cât și separat, a fost instalat un perete despărțitor glisant din sticlă între bucătărie și camera de zi. Canapea de catifea gri, draperii aurii, lămpi, corpuri de iluminat și, în cele din urmă, principalul element de decor din camera de zi- panouri din foiță de aur care servesc și ca corpuri de iluminat toate acestea creează o strălucire caldă, strălucitoare. Masa rotundă rabatabilă cu fotolii de culoarea piersicii marchează zona de luat masa, iar bucătăria gri nu este vizibilă, în timp ce mulajul din tavan susține imaginea aurie tema continuă pe coridor. Un perete despărțitor glisant, de asemenea sub forma unui dulap cu oglinzi, acoperă intrarea în dormitor. Dormitor interior- lumină, evocă gândurile unei plimbări linistite pe valurile viselor. Baia și toaleta sunt, de asemenea, decorate în auriu, cu o temă marină și naturală.

Citește mai mult  Open-plan cu trei dormitoare în stil nautic: designer Yulia Kirpicheva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: