Interiorul multicolor al unei case din regiunea Moscovei: designerii Nadezhda și Georgy Ananyev

Cele mai frumoase case sunt cele iubite de proprietarii lor. Creând un interior pentru o familie numeroasă, designerii au ținut cont de dorințele tuturor generațiilor de proprietari. Rezultatul este un proiect plin de bucurie pentru o copilărie fericită și o maturitate confortabilă.

Camera de zi cu accente din anii 1960 de Nadezhda și Georgy Ananyev, câștigător al concursului "Cel mai bun design interior rezidențial".

Cele mai frumoase case sunt, după cum știm din experiență, cele mai frumoase Este o clădire cu un concept.

Nadezhda și Georgy Ananyev au proiectat interiorul unei case din Stolnoye, lângă București, cu gândul la copii Sunt trei în familia de clienți. De aceea, îndeplinind dorințele proprietarilor adulți pentru un interior clasic, autorii proiectului au decorat toate camerele casei în culori luminoase și vesele. Combinarea atâtor culori diferite într-o singură cameră Nu este o soluție de stil impecabilă, dar dacă clienților le place, de ce nu?? Decorul este accentuat de un amestec interesant de grafică în stilul anilor 1960 și elemente asiatice ( o partiție sculptată în camera de zi, corpuri de iluminat și o pictură murală în unele camere ). Detaliile interesante le puteți vedea în fotografia celei mai frumoase case ( după familia care s-a stabilit în ea ).

Citește mai mult  Apartament în stil burghez: designer Elena Nekrasova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: