Interiorul senin al unui apartament pentru o familie cu copii: designerul Anastasia Kiseleva

Un proiect confortabil pentru o familie tânără, cu un design clasic, dar cu un finisaj modern de înaltă calitate. Atracția acestui interior se datorează în mare parte decorului textil elegant.

Decorațiuni pentru interiorul apartamentului realizate de Anastasia Kiseleva – participantă la concursul "Cea mai bună decorațiune textilă de interior".

Proprietarii, o familie tânără cu doi fii, i-au dat designerului sarcina de a crea un interior modern cu o notă clasică. Munca Anastasiei Kiseleva a dus la un proiect de design în tonuri neutre, cu linii fluide și detalii spectaculoase. Zona combinată de living, sufragerie și bucătărie a devenit punctul central al apartamentului. Spațiul principal este decorat în bej calm, cu accente discrete de verde. Culoarea a ajutat la zonarea bucătăriei: aici a fost folosită o gamă de culori albastru/albastru mai strălucitor, cu stropi de turcoaz. Dormitorul părinților este realizat în roz crem. Camerele băieților sunt în tonuri de albastru: una este în albastru, cealaltă în albastru cu o notă de valuri de mare în cealaltă.. cu culoarea rece a cerului. Alegând cum să decoreze apartamentul cu propriile mâini, designerul a optat pentru candelabre originale de cristal și decorațiuni textile folosind mătase satinată, iar în dormitor… și tapet textil. Decorul din țesături atent selecționate face ca interiorul să fie eficient și confortabil.

Citește mai mult  Clasic, Feng-Shui și Provance: 5 descoperiri din Kutuzovsky Prospekt
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: