Istorie european─â: Cum s─â combini Boiseries pariziene ╚Öi antichit─â╚Ťi engleze╚Öti ├«ntr-un singur apartament

Colec╚Ťiile de tablouri sunt pe pere╚Ťii holului. Interiorul luminos ╚Öi aerisit este un fundal pentru piesele de epoc─â. Proprietarii ╚Öi designerul Varvara Zelenetskaya au selectat aceste comori din buticurile din Paris ╚Öi Londra.

Despre proprietari: familie creativ─â

Dorin╚Ťele clientului: Pentru a crea ├«n noul spa╚Ťiu o impresie de apartament european vechi

«Interior cu o poveste" Designerul Varvara Zelenetskaya a ajutat la modelarea unor descoperiri antice interesante ╚Öi a unor piese moderne de designer. O atmosfer─â de "veche Europ─â" crea╚Ťi o boiserie panouri de perete pentru camera de zi. Panourile de lemn de pe pere╚Ťi erau un simbol al bog─â╚Ťiei ╚Öi al apartenen╚Ťei la aristocra╚Ťie ╚Öi sunt deseori ├«nt├ólnite ├«n apartamentele pariziene vechi. La ├«nceputul secolului al XX-lea, c├ónd proprietarii au vrut s─â-╚Öi renoveze interioarele, au pictat peste panouri cu vopsea, ceea ce a devenit o tendin╚Ť─â la mod─â. Arhitectul proiectului a decis s─â reproduc─â acest detaliu ├«n apartament. Dup─â multe deliber─âri cu privire la alegerea formei ╚Öi a materialului, panourile de perete pentru camera de zi au fost f─âcute la comand─â. Dup─â cum se poate observa ├«n fotografii, pardoseala din ├«ntregul apartament, cu excep╚Ťia b─âii ╚Öi a buc─ât─âriei, este realizat─â din parchet deschis; aceast─â uniformitate creeaz─â o senza╚Ťie de volum mare.

Datorit─â celor dou─â ferestre, tonuri cremoase

Un accent important ├«n camera de zi este reprezentat de masa fran╚Ťuzeasc─â Art Deco ╚Öi cele ╚Öase scaune, a c─âror tapi╚Ťerie a fost comandat─â special din Marea Britanie.

Camerele se despart ├«n toate direc╚Ťiile de hol, care a devenit centrul compozi╚Ťional al apartamentului. Deocamdat─â, decorul principal este o comod─â antic─â, cump─ârat─â de proprietar din Londra, dar ├«n cur├ónd va g─âzdui colec╚Ťia de tablouri, pentru care designul pere╚Ťilor a fost conceput.

Cite╚Öte mai mult  Haga: mansard─â de 30 m┬▓.

Tapetul a fost de asemenea comandat de la o fabrică engleză. Împreună cu o căpătâi capitonată, acestea creează un interior clasic în dormitor.

Fa╚Ťadele dulapurilor ├«ncorporate din hol sunt ├«n ton cu culoarea ╚Öi forma panourilor din camera de zi. Aproape tot apartamentul are o schem─â de culori uniforme.

Bucătăria este, de asemenea, finisată în alb și bej. Aici, piesele vintage sunt și ele la egalitate cu cele stilizate: accesoriile moderne sunt acoperite cu craquelure, iar masa cu blat de marmură a fost cumpărată de la un anticar.

Dimensiunea b─âii a f─âcut posibil─â g─âzduirea at├ót a c─âzii de baie ╚Öi a cabinei de du╚Ö ├«n sine, c├ót ╚Öi a unui num─âr suficient de mobilier. Combina╚Ťia de pere╚Ťi clari ╚Öi dulapuri ├«ntunecate face ca baia s─â arate ca o camer─â complet─â care se integreaz─â perfect ├«n designul clasic general.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: