Locuința perfectă nr. 2: eclectic trendy

Renumitul designer de interior rus Varvara Zelenetskaya alege modelele colegilor săi occidentali. Și explică de ce este casa perfectă. În vizitarea virtuală a interiorului, Varvara subliniază câteva detalii și trucuri interesante care merită să fie luate în considerare. În numărul următor, un apartament în Londra.

Acest apartament este situat la parter. În România, acest tip de casă nu este considerat foarte prestigios și nu atrage mulți cumpărători. În Londra, este invers: un apartament la parter înseamnă adesea un patio cu terasă. Dar chiar și dincolo de aceste atracții, proiectul are multe detalii interesante de explorat.

Un interior progresiv, eclectic și foarte la modă. A absorbit toate ultimele tendințe în materie de design interior. Unele spații sunt percepute la început ca fiind separate. Dar când le privești în ansamblu, observi repede că există un concept coerent. De exemplu, un mic "gzhel Dormitorul seamănă cu tapițeria canapelei din bucătărie. Designerul a reușit să facă interiorul conceptual și, în același timp, rezidențial. Tema oblonului este folosită într-un mod interesant în tot apartamentul. Acestea acționează ca un cadru inițial, stabilind tonul pentru întregul interior.

7 trucuri interesante

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: