Minimalismul feminin: regatul relaxării într-un apartament mic

Studio apartament pentru relaxare: în designerul de interior oriental alb-auriu Elena Turchankova, spațiile pline de lumină și aer curg ușor unul în celălalt, creând un sentiment de relaxare și odihnă.

Informații despre apartament: Un apartament cu o cameră, care a fost reamenajat.. partiții eliminate

Despre proprietari: tânără femeie

Dorințele clienților: pentru a crea un spațiu funcțional luminos și armonios.


Citește și:

  • Garsonieră în stil modern: proiect de Eugene Trifan
  • Apartament cu o cameră cu un dulap în casa COPE-M "Sail": proiectul Nataliei Vasilyeva
  • Un studio în stil loft: un proiect de Maria Kashtanova

Proiectarea unui apartament studio este adesea un pic cam uscată: autorii trebuie să renunțe la detalii expresive în favoarea utilizării eficiente a spațiului. Acest proiect este, de asemenea, caracterizat de minimalism, dar nu restrâns- «masculin", dar elegant «feminină". Nu o singură cameră sau o parte din ea, ci întregul apartament a fost conceput ca un spațiu de relaxare Soluția originală pentru un apartament cu un dormitor. Zonarea interiorului după demolarea pereților despărțitori, designerul Elena Turchenkova, așa cum se vede în fotografie, face fără limite clare și variații dure de culoare. Zona de relaxare, care ocupă un loc de frunte în interior, se îmbină perfect cu dormitorul și bucătăria. Camerele, pline de lumină și aer, sunt separate de obloane semitransparente și perdele ușoare.

Soluții de design pentru un apartament studio nu-i place complexitatea, aspectul acestui apartament este foarte simplu.

Proiectul a fost numit "Damasc", iar elementele de stil oriental din interior sunt cu siguranță prezente. Cu toate acestea, este vorba mai degrabă de o stilizare: autoarea proiectului, Elena Turchenkova, nu a urmărit verosimilitatea istorică. O aromă orientală este creată de un abajur imens de aur, de o pictură murală pe perete și de gresia cu o textură de acuarelă ștearsă.

Citește mai mult  Camera de zi într-un apartament cu surprize: Designer Alla Averina

Un stâlp decorativ de lampă împarte în mod condiționat camera în cameră de zi și dormitor.

Camera are și alte spații de depozitare – un dulap încăpător și un mezanin. Suprafețele lăcuite și ornamentele din aur le fac ușoare și discrete. Rezumat: Soluții practice și interesante pentru un apartament cu o cameră sunt posibile chiar și pentru o suprafață mică.

Baia este un exemplu de combinare a luxului și a conciziei. Combinația de culori este aceeași cu cea din restul apartamentului, forma instalațiilor sanitare, finisajul auriu și accesoriile sunt toate orientale. Peretele despărțitor dintre zona de toaletă și cea de baie nu este foarte înalt, dar își face treaba.

VEZI PROIECTUL ÎN ÎNTREGIME

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: