Moss la salvare. Cum s─â faci un interior verde cu ├«ntre╚Ťinere redus─â

Oamenii care iubesc natura ├«╚Öi dau via╚Ťa pentru a cultiva un ficus ╚Öi o trudescence pe pervazul unei ferestre, c├ónd ar fi putut s─â-╚Öi ├«nverzeasc─â casa ├«ntr-o zi ╚Öi s─â uite de ap─â ╚Öi nutri╚Ťie pentru anii urm─âtori. Ksenia Karmanova ne arat─â cum s─â cre─âm un interior luxuriant cu ajutorul ecodesignului.

Gr─âdin─âritul privat la domiciliu – nu doar pentru doamnele b─âtr├óne, ci ╚Öi pentru fetele tinere. Proiectul designerului Ksenia Karmanova, Hangar Inside Out.

Informa╚Ťii despre cl─âdire: Fostul hangar, acum o cas─â privat─â, Serbia

Proprietar: fat─â.

Dorin╚Ťa clientului: Transformarea unui hangar ├«n spa╚Ťiu de locuit cu verdea╚Ť─â vertical─â

Un fost hangar din Serbia a devenit nu doar o cas─â, ci ╚Öi o cas─â pe din─âuntru — ├«n interior este ca ╚Öi cum ar fi la fel ca ├«n exterior ziduri de piatr─â, mu╚Öchi, struguri s─âlbatici. Dar nu exist─â pustietate, nu exist─â neglijen╚Ť─â este mai presus de toate un loc de re╚Öedin╚Ť─â pentru o fat─â t├ón─âr─â, o natur─â creativ─â. Designerul Ksenia Karmanova a reunit ambele linii ├«ntr-un singur proiect – «verde" ╚śi creativ. Iar acum, sub tavan s-au aprins deja umfl─âturi, baia dezv─âluie un peisaj natural, iar gr─âdina din spatele monitorului zumz─âie. Nu exist─â trucuri moderne aici ╚Öi tehnologie avansat─â ( cu excep╚Ťia computerului ╚Öi a televizorului ) dar g─âsi╚Ťi o atmosfer─â u╚Öoar─â, proasp─ât─â ╚Öi creativ─â.

Amenajarea vertical─â ├«n casele private nu ├«nseamn─â doar garduri capricioase, ci ╚Öi, de exemplu, decorarea pere╚Ťilor cu mu╚Öchi stabilizat. Mu╚Öchiul adev─ârat, ├«n care apa a fost ├«nlocuit─â cu glicerin─â, ├«╚Öi p─âstreaz─â culoarea ani de zile, f─âr─â a fi nevoie de udare sau ├«ntre╚Ťinere.
Plantele stabilizate pot fi aplicate pe aproape orice suprafa╚Ť─â. Aici, de exemplu, au crescut umfl─âturi pe corpurile de iluminat.

Cite╚Öte mai mult  Casa ideal─â nr. 6: clasic─â, cu accente minimaliste

Locul de munc─â este o mas─â combinat─â cu un pervaz de fereastr─â. Nu este doar ergonomic─â – este ╚Öi o solu╚Ťie ideal─â: natura real─â chiar ├«n fa╚Ťa ferestrei.

Bibliotecile albe ca z─âpada abia dac─â se observ─â pe pere╚Ťii de c─âr─âmid─â ╚Öi pe pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori verzi, de╚Öi sunt destul de voluminoase.

Principalul punct de atrac╚Ťie al b─âii este peretele din sticl─â transparent─â cu inser╚Ťii verzi. Se pare un pic extravagant, dar nu uita╚Ťi c─â acesta este un proiect pentru o singur─â doamn─â – ea nu trebuie s─â se ascund─â, ╚Öi chiar ╚Öi de la lumina zilei – ╚Öi ├«ntr-adev─âr prost. Anumite tipuri de mu╚Öchi stabilizat ( de exemplu, mu╚Öchiul ) tolereaz─â condi╚Ťiile de umezeal─â, ├«n special atunci c├ónd sunt str├ónse ├«ntre suprafe╚Ťele de sticl─â.

Un dormitor ├«ntr-o camer─â mic─â, cu tavane ├«nalte, este adesea proiectat pe al doilea "etaj". Aceast─â solu╚Ťie este de dou─â ori mai bun─â, dac─â patul poate fi "ag─â╚Ťat" l├óng─â o fereastr─â, deoarece nici o iluminare artificial─â nu poate ├«nlocui lumina natural─â. Pentru a economisi spa╚Ťiu, salteaua poate fi pus─â pe un podium, care va ╚Ťine o mul╚Ťime de lucruri.

Schema de culori a dormitorului este întotdeauna mai moale decât restul interiorului. Deși linia verde continuă este potrivită și aici. Vasele decorate cu mușchi și flori artificiale merg bine împreună.

Alte proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de studioul de design Cosy Flat Interiorul apartamentului din proiectul Arch.625 Interiorul apartamentului din proiectul realizat de MK-InteRio
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: