Motive naturale din Curonian Spit într-un interior plat: design de Anastasia și Alexey Shperling

Un cuplu căsătorit din București a cumpărat un apartament în regiunea Kaliningrad pentru a petrece weekend-uri, vacanțe și pentru a scăpa de ritmul de viață din capitală. Nu se cerea să fie prea spațioasă, ci mai degrabă confortabilă și confortabilă. Anastasia și Alexey Shperling au lucrat la proiect.

Informații despre apartament: 81,7 sq.m în Zelenogradsk, regiunea Kaliningrad.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

Dorințele clientului: interior relaxant.

Interiorul acestui apartament a fost inspirat de natura rezervației naturale naționale "Curonian Spit". Pădure dansatoare, dune de nisip.. Aceste priveliști unice se reflectă în finisajele și arhitectura spațiului. De exemplu, tavanul din hol imită valurile dunelor de nisip, în timp ce pereții despărțitori nu au niciun colț drept, ci toate sunt rotunjite.

Tencuiala de travertin pe pereți seamănă cu scoarța de copac. Textura gresiei de pe podea imită lemnul vechi, uzat de mare și de soarele arzător. În bucătărie, "germenele" prin blatul de lucru de lemn, iar peretele sufrageriei este împodobit cu plăci de lemn. Aceste texturi, atât de populare astăzi, se potrivesc perfect cu ideea generală a interiorului.

Schema de culori. Schema cromatică generală a interiorului este apropiată de culorile naturale ale parcului național: nuanțe naturale, pământii, atenuate, ușor albite de soare. Singurele accente luminoase sunt țesăturile de culoarea valurilor marine. Culoarea și aerul de mare din fața ferestrei oferă un sentiment de apropiere de mare.

Reamenajare. Inițial, un apartament cu o singură cameră de 21,7 metri pătrați, transformat într-un apartament cu 3 camere cu un birou, un dormitor, un living și o debara spațioasă. Acest rezultat a fost obținut prin izolarea tuturor încăperilor reci, care sunt transformate de fapt într-o zonă caldă și rezidențială, și prin separarea camerei de zi de zona de locuit de 10 mp.Sub dormitor cu propriul garderobă.

Citește mai mult  Cum să faci un interior clasic frumos în stilul București: 8 reguli

Dormitorul. Un pat supradimensionat ocupă întreaga lățime a micului dormitor. O pasarelă construită în cameră de la un perete la altul, cu o saltea de 2×2.2. prin "curgere" Forma căpătâiului și modul în care se "potrivește" patul în spațiu persoana care se odihnește în pat se simte învăluită din toate părțile ca într-un leagăn. Acest fapt, plus lipsa unei lumini naturale bune, face ca somnul aici să fie extrem de confortabil. Pe cealaltă parte a camerei se află un mic dressing separat de dormitor printr-un portiere textil.

Studiu. Dormitorul are un birou privat, fosta logie. Multe ferestre asigură lumină naturală abundentă, ceea ce este o necesitate în această zonă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: