O casă în stilul Provence veselă

Un stil clasic provensal se potrivește cu locațiile însorite – unde cerul albastru, marea și viile sunt la tot pasul. Iar acolo unde iarna durează cinci luni, aveți nevoie de o Provence veselă. Trei culori strălucitoare într-un interior tradițional – și asistăm la nașterea unui nou stil care se încarcă cu o energie triplă. Vedeți proiectul lui Alexander Shepel și nu vă fie teamă să experimentați.

Nuanțele neașteptate sunt "cipul" principal în designul casei din proiectul "Bright Provence" al lui Alexander Shepel. Fotografie de Ivan Avdeenko.

Informații despre obiect: casă de țară, 230 mp. .

Despre proprietari: o familie cu un copil

Dorințele clienților: Casă de țară în stil provensal

Stilul provensal a fost ales inițial pentru decorarea și mobilarea acestei case de țară. Dar, în procesul de lucru la proiect, culorile pastelate obișnuite ale peisajului francez au fost completate cu culori strălucitoare. Rezultatul este un interior neobișnuit și elegant: camera de zi în stil provensal pictat în neobișnuit pentru stilul de culori suculente- roșu aprins și valuri de mare. Scarlet a apărut în sala de mese și pe coridor. Doar dormitoarele și-au păstrat coloritul tradițional și calm. În ciuda coloritului neașteptat, interiorul își păstrează caracterul rural stil – Suprafețe vopsite texturate, grinzi de tavan contrastante. Camera de zi în stil provensal este pusă în valoare de mobilier, mobilă veche și accesorii de epocă.

În această fotografie a camerei de zi în stil Provence, vedem toate elementele de stil: mobilier antic, un șemineu, o fereastră de golf, un ceas de podea antic. Cu toate acestea, pereții luminoși, de un alb marin, transformă un interior francez relaxat într-unul bogat și "gălăgios". Perdelele de culoare stacojie contrastantă punctează această transformare. Prin introducerea a două culori neobișnuit de luminoase, designerul transformă clasicul Provença în propriul său Provença "vesel". Într-un astfel de interior, un reflector modern în loc de o lampă de podea veche de bunica arată destul de organic.

Citește mai mult  Apartament cu 3 camere în casa din seria COPE: proiect de Elena Pegasova

Bucătăria-sufragerie începe și ea ca la carte – vopsea de perete bej, fronturi lambrisate și grilaje în mobilierul de bucătărie. Comoda cu sertare în spiritul secolului al XIX-lea, oglinda circulară cu ramă sculptată sunt vopsite în nuanțe neutre de gri. O masă de lemn în sufragerie, scaune cu huse din pânză nealbită.
Dar culoarea izbucnește din nou în dulcele decor provincial. Grinzi de un roșu aprins în sufragerie, pereți de aceeași culoare, covor, perdele, tavan, chiar și tavanul antic..

Etajele sunt conectate de o scară în spirală cu un gard din fier forjat – inspirația pentru design a fost o colivie de păsări din fier forjat, un element tradițional al stilului provensal. Balustrada scării este albă, iar pereții holului sunt de un roșu aprins. Elementele albe ies în evidență în special pe fundalul său.

Nichelată

Camera copilului este mai colorată. Aici, pe podea apare un covor multicolor și elemente de verde. În ciuda varietății coloristice ( albastru denim, caise, verde aprins, roșu pe covor ) camera nu pare copleșită de culoare. Același lucru se poate spune și despre mobilier și decor.

Un mic perete sub luminatorul din camera copilului a fost un decor original al interiorului. Bicicletele retro au un aspect organic în stil provensal, dar în același timp foarte băiețos, care ne vorbește despre hobby-urile proprietarului camerei.

În baia roșie și albă, singurul lucru care a rămas din peisajul rural francez este o comodă albastră și albastră și poate un candelabru. În rest, o baie modernă și confortabilă cu o fereastră. Contrastul dintre roșu și albastru continuă aici cu gresie și faianță cu model în ornamentele etnice, mobilier, accesorii și pereți. Perdele textile ușoare, lungi până la podea și gresie pe mijlocul peretelui – elemente "vii" care fac ca baia să arate mai familiară.

Citește mai mult  Barcelona: apartament de 40 mp.

Modele de casă la modă

Proiectul unei case de țară de Charman-design Proiectul casei de țară, realizat de către ( Totan Kuzaembaev Architectural Workshop ) Proiectul unei case de țară de către studioul de arhitectură al lui Oleg Elfimychev
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: