Pe plajă: designul interior al zonelor comune ale Park Apartments

Compania de design interior Katz prezintă designul interior al zonelor comune ale noului hotel de apartamente premium din Jurmala Park Apartments, care a fost implementat la sfârșitul primăverii 2016.

Park Apartments oferă 27 de apartamente pentru închirieri pe termen scurt sau lung. Rezidenții proiectului vor avea acces la o parcare, sală de sport, concierge și salon de înfrumusețare.

Designerii Katz au creat interioarele tuturor zonelor publice ale hotelului hol, zona de recepție, coridoare, scări și băi, cu o suprafață totală de 176,8 m². . Aceste interioare, proiectate într-un stil modern, reprezintă viziunea arhitectului asupra unui stil de stațiune modernă. Inspirația pentru acest proiect a venit din arta contemporană și din atmosfera de la malul mării din Riga.


Citește și:

  • Proiect de amenajare interioară a complexului Park Residences din Jurmala
  • Hotel Park
  • hotel aeroplane

Culorile naturale ajută la crearea unei atmosfere liniștite și relaxate. Culorile nisip, chihlimbar și bej sunt folosite în schema cromatică generală a spațiului. Paleta moale este înviorată de accente luminoase de roșu și violet.. în tapițeria fotoliilor.

Designerii au ales materiale de înaltă calitate. Podele și scări căptușite cu piatră naturală: travertin italian și granit negru. Tencuială decorativă pe pereți. Stejar și piele folosite pentru recepție.

Amenajarea mobilierului a fost luată în serios: rafturile și biroul de recepție au fost făcute la comandă pe baza schițelor lui Katz. Restul mobilierului provine de la mărci bine cunoscute Cappelini, Cassina, Flexform, Poliform, Molteni, Andrew Martin, Pols Potten.

Delightfull și Porta Romana sunt responsabile pentru iluminat. Accesorii: Jonathan Adler, Arteriors, Philippe Whats ( mânere de ușă ).

Vezi proiecte hoteliere

Interiorul unui hotel dintr-un proiect realizat de studioul Design Interior Project Interior de hotel dintr-un proiect realizat de Space Place Studio Interioarele unui hotel dintr-un proiect al studio de arhitectură Chado
Citește mai mult  Îmbinarea a două apartamente în Ekaterinburg: design de studio Gradiz
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: