Penthouse ├«n Sankt Petersburg ├«n stilul clasic al anilor ’70: designerul Vadim Kondrashev

Apartament cu două etaje, cu mobilier ușor și lustruit, cu camere înfiltrate și zonă privată la primul etaj. Pentru demnitarii orașului

Designul apartamentului cu dou─â niveluri, realizat de Vadim Kondrashev, participant la concursul "Cel mai bun interior: cas─â de ╚Ťar─â, apartament"

Vadim Kondrashev a reu╚Öit s─â reconstruiasc─â interiorul anilor '70-'80 ├«n cea mai bun─â form─â. La ├«nceputul proiectului, designerul nu s-a confruntat cu o astfel de sarcin─â, dar ideea a ap─ârut ╚Öi s-a ├«ntrupat sub influen╚Ťa carismei proprietarilor, un cuplu matur. Suprafe╚Ťe l─âcuite, lemn deschis, tonuri re╚Ťinute, a╚Öa cum se vede ├«n fotografia apartamentelor.. Rezultatul unei c─âl─âtorii de design ├«napoi ├«n timp. Stilul interior a fost influen╚Ťat ╚Öi de amplasarea apartamentului pe o strad─â mic─â din centrul Sankt Petersburgului ├«n aceast─â cas─â, alegerea stilului retro a fost foarte potrivit─â. Pivotul proiectului a fost scara dintre cele dou─â etaje ale penthouse-ului. La parter se afl─â o buc─ât─ârie, sufragerie-living, birou, bibliotec─â, dormitor ╚Öi dou─â b─âi. Camerele formeaz─â o filarmonic─â; la cap─âtul ei.. Un birou cu o vedere clar─â asupra Nevei. Primul etaj este mai privat ╚Öi include o galerie, un dormitor ╚Öi o camer─â de oaspe╚Ťi. Astfel, s-a n─âscut un proiect solid ╚Öi discret, ├«n concordan╚Ť─â cu stilul de via╚Ť─â al proprietarilor.

Cite╚Öte mai mult  Un pat pe tavan ╚Öi alte idei pentru un apartament mic
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: