Pergola de vară elegantă cu bucătărie în aer liber: Designer Polina Pidtzan

O bucătărie într-un pavilion de vară confortabil într-o casă detașată – un loc ideal atât pentru o seară plăcută cu prietenii, cât și pentru un weekend vesel cu un grătar.

Proiectul designerului Polina Pidtsan privind o casă de vară este participant la concursul "Loggia, balcon și terasă"

Designerul Polina Pidtzan a proiectat o casă de vară de 45 de metri pătrați în Spania. m pentru o casă în suburbiile din Sankt Petersburg. Pergola deschisă, foarte ușoară și inteligentă din fotografie întruchipează ideea unei seri de vară perfecte. Nivelul inferior găzduiește bucătăria deschisă într-o casă privată, care oferă acces la nivelul terasei, care este decorată cu copaci verzi rotunzi. Seara, pergola este luminată de mai multe surse. Terasa are o masă de luat masa, scaune și fotolii. Perdelele apropiate pot fi trase dacă este necesar. Bucătăria într-o casă detașată are toate echipamentele necesare pentru un grătar și toate ustensilele și consumabilele necesare pentru depozitare. În timpul iernii, mobilierul este pus deoparte și depozitat într-o cameră specială lângă bucătărie.

Citește mai mult  Casă cu două etaje din beton celular lângă Kazan: designer Lenar Sultanov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: