Regina

Con╚Ťinutul materialului
 1. Palatul Buckingham
 2. Re╚Öedin╚Ťa oficial─â a reginei
 3. Sala de a╚Öteptare regal─â nu prea seam─ân─â cu micile noastre antecamere. Chiar ╚Öi m─âsu╚Ťa cu piedestal este o structur─â impun─âtoare, realizat─â din lemn pre╚Ťios, cu un piedestal sculptat ca suport.
 4. Un șemineu clasic se bazează pe materiale naturale, un design discret, cu sculpturi rafinate și forme elegant sculptate.
 5. Vrei s─â te sim╚Ťi ca o regin─â?? Pune╚Ťi ├«n sufragerie sau ├«n budoar o canapea numit─â love-seat, care nu este chiar o canapea, ci un fotoliu lat.
 6. Castelul Balmoral
 7. Re╚Öedin╚Ťa regal─â de var─â din Sco╚Ťia
 8. Ce caracterizeaz─â un birou clasic? Propor╚Ťiile ╚Öi formele mobilierului, rafinate p├ón─â la perfec╚Ťiune de secole de tradi╚Ťie european─â, ╚Öi modelele fine ale granula╚Ťiei lemnului pre╚Ťios.
 9. Nu dori╚Ťi s─â v─â aglomera╚Ťi camera de zi cu mobilier greu, ob╚Ťine╚Ťi un birou miniatural gra╚Ťios. La fel ca ╚Öi masa de dulap, este func╚Ťional─â, dar ╚Öi foarte aristocratic─â ├«n aspect.
 10. Atunci c├ónd alege╚Ťi un tapet pentru un interior clasic, a╚Ťi putea s─â v─â uita╚Ťi ╚Öi la culoarea ╚Öi modelul. Culoarea este deosebit de palid─â, probabil cu un pigment care refract─â lumina, iar modelul este mare, dar cu multe detalii fine.
 11. Ad─âuga╚Ťi moliciune ╚Öi confort ├«n dormitor va ajuta scaun moale profund─â – forme netede, cu culori care sunt ├«n armonie cu culorile tuturor mobilierului din dormitor.

Cuno╚Ötin╚Ťele noastre despre lumea ├«nchis─â a regalit─â╚Ťii engleze sunt limitate.┬áDoar s─âlile de ceremonii ale Palatului Buckingham sunt de obicei deschise publicului. Regina ne ofer─â o privire ├«n camerele private ╚Öi publice ale familiei Windsor.

Elisabeta a II-a este cel de-al 40-lea monarh englez și al șaselea în topul reginelor domnitoare. În timpul domniei sale, a pozat de 129 de ori pentru diverse portrete.

Palatul Buckingham

Re╚Öedin╚Ťa oficial─â a reginei

Sala de a╚Öteptare. Explor├ónd Palatul Buckingham urm─âre╚Öte istoria ├«ntregii dinastii regale. Fiecare conduc─âtor a adus propriile modific─âri interioarelor sale. A primit aspectul final ╚Öi nealterat de c─âtre regina Victoria. Fi╚Ťi aten╚Ťi la schema de culori – tapi╚Ťeria este, de asemenea, admirabil─â Amenajarea este alc─âtuit─â din verde ( pardoseal─â, pere╚Ťi, blaturi ) ╚Öi intarsii aurite care acoper─â ├«ntreaga mobil─â. ├Än spatele finisajelor din metal pre╚Ťios este aproape imposibil s─â se vad─â lemnul pre╚Ťios. Decorul ╚Öi mobilierul demonstreaz─â statutul ├«nalt ╚Öi bog─â╚Ťia proprietarilor ├«ncorona╚Ťi ai palatului.

Cite╚Öte mai mult  Cas─â mare cu trei etaje ├«n regiunea Moscovei: designer Veronica Karpenko

Sala de a╚Öteptare regal─â nu prea seam─ân─â cu micile noastre antecamere. Chiar ╚Öi m─âsu╚Ťa cu piedestal este o structur─â impun─âtoare, realizat─â din lemn pre╚Ťios, cu un piedestal sculptat ca suport.

 • Tabelul T1-3344-3602 din fabric─â Silvano Grifoni.
 • Tabelul BN8811 de la CAVIO.
 • Tabelul 265 de Colombo Mobili.
 • Mas─â 6096 de Riva Mobili d'Arte.

Sala de audien╚Ťe. Senin─âtate ╚Öi demnitate.. acesta este motto-ul actualei regine a Angliei. Interioarele palatului fundalul perfect pentru a-╚Öi exprima caracterul. Tapetul care a jucat ├«ntotdeauna un rol important ├«n interioarele engleze╚Öti nu este str─âlucitor ╚Öi arat─â mai mult ca un arbore genealogic cu modele florale. Oni ca fundal de tablou, pe care este pictat cu grij─â mobilierul elegant rococo. F─âr─â pomp─â – doar ├«n stil tradi╚Ťional. ╚śi totu╚Öi, este greu s─â nu te sim╚Ťi jenat de un astfel de design interior ├«n fa╚Ťa celui care domne╚Öte de 60 de ani asupra locuitorilor din Albionul ce╚Ťos.

Un șemineu clasic se bazează pe materiale naturale, un design discret, cu sculpturi rafinate și forme elegant sculptate.

 • Portal de ╚Öemineu Leonore din fabrica Giusti Portos.
 • Portal de ╚Öemineu 3066 Loc de foc din fabrica Savio Firmino.
 • Portal pentru ╚Öemineu Victoire de Giusti Portos.
 • SOMMAING portal ╚Öemineu de la fabrica Cheminees Philippe.

Formele mobilierului rococo se caracterizau prin respingerea autonomiei individuale, a simetriei ╚Öi a liniilor drepte. Canapeaua are o configura╚Ťie curbat─â, "cusut─â" suporturi special t─âiate, fin sculptate ╚Öi solid conturate ( nota- Sunt 6, nu 4 ). Tapi╚Ťeria este, de asemenea, admirabil─â Aranjamentele florale ├«n nuan╚Ťe palide nu se pot compara cu tapi╚Ťeria glamour pseudo regal─â.

Vrei s─â te sim╚Ťi ca o regin─â?? Pune╚Ťi ├«n sufragerie sau ├«n budoar o canapea numit─â love-seat, care nu este chiar o canapea, ci un fotoliu lat.

 • Canapea U04002 Parisian Court de Mark Miller Furniture.
 • Canapea Otello de Turri.
 • Canapea cu fotoliu Prince relax de Moda by Di liddo e Perego.
 • Canapea PR199 din fabrica CAVIO.
Cite╚Öte mai mult  O camer─â tripl─â ├«n stil scandinav: un proiect al studioului de design Gradiz

Castelul Balmoral

Re╚Öedin╚Ťa regal─â de var─â din Sco╚Ťia

Bunica actualei regine, regina Victoria, a primit acest castel ├«n dar de la so╚Ťul ei, care o iubea foarte mult. De atunci, cetatea a c─âp─âtat statutul de cas─â regal─â de var─â, unde familia regal─â se retrage ├«n lunile de var─â. O caban─â, un r├óu ╚Öi o p─âdure ├«n apropiere.. de ce altceva ave╚Ťi nevoie pentru o vacan╚Ť─â lini╚Ötit─â ├«n familie!

Birou. Primul proprietar al castelului l-a transformat ├«ntr-o cas─â sco╚Ťian─â autentic─â. Cu╚Öca acoper─â toate.. De la pere╚Ťi ╚Öi mobil─â p├ón─â la muluri ╚Öi linoleum ├«n camerele servitorilor. Urm─âtorii conduc─âtori din Foggy Albion au sc─âpat treptat de dictatura tartanului. ├Än prezent, aceast─â ornamenta╚Ťie poate fi v─âzut─â doar pe anumite obiecte decorative covoare ╚Öi perne.

Ce caracterizeaz─â un birou clasic? Propor╚Ťiile ╚Öi formele mobilierului, rafinate p├ón─â la perfec╚Ťiune de secole de tradi╚Ťie european─â, ╚Öi modelele fine ale granula╚Ťiei lemnului pre╚Ťios.

 • Dulap Partenope de Signorini & Coco, design de del Guerra Silvano.
 • Dulap Roma Studio 04 de Grilli.
 • Trevi Studio 02 de la fabrica Grilli.
 • Dulap Etrusca Giorno 532 / 533 / 535 de Francesco Pasi.

Camera de zi. O regin─â nu-╚Öi ia niciodat─â concediu: nu este o slujb─â, ci o voca╚Ťie pe via╚Ť─â. De aceea, masa de lucru este prezent─â ├«n toate ├«nc─âperile domeniilor regale. ├Än "╚Ťar─â" Camera de zi este mai democratic─â ╚Öi are forma unei mese de toalet─â. Priveli╚Ötea lini╚Ötit─â a p─âdurii este ├«ncadrat─â de perdele verzi. Spre deosebire de camerele formale, livingul de familie are un aer de "agita╚Ťie" Bunuri – Mesele Lombard "vin pe urmele ei" Canapelele sunt ├«n consol─â, canapelele sunt ├«nghesuite de numeroase fotolii.

Nu dori╚Ťi s─â v─â aglomera╚Ťi camera de zi cu mobilier greu, ob╚Ťine╚Ťi un birou miniatural gra╚Ťios. La fel ca ╚Öi masa de dulap, este func╚Ťional─â, dar ╚Öi foarte aristocratic─â ├«n aspect.

 • Birou M1402 de Annibale Colombo.
 • Bernard Siguier 0260 birou.
 • Birou 1620 de Turazza F.lli.
 • Biroul 13.05 de la fabrica Stella del Mobile.
Cite╚Öte mai mult  Cum s─â te mu╚Ťi de la un dormitor cu dou─â camere la unul cu un dormitor f─âr─â s─â pierzi confortul

├Än ciuda numeroaselor ferestre, camera de zi este aproape ├«ntotdeauna luminat─â de numeroasele l─âmpi de birou. Exist─â, de asemenea, "vaze" cu abajururi ca de tapet, ╚Öi "cupe" Cu baldachin cu franjuri ╚Öi coloane clasice, acoperit cu ╚Ťes─âtur─â ondulat─â. O oglind─â fixat─â ├«n spatele consolei de marmur─â, tapetul deschis la culoare, covorul crem pal ╚Öi mobilierul moale, cu carouri moi, fac ca ├«nc─âperea s─â par─â mai mare.

Atunci c├ónd alege╚Ťi un tapet pentru un interior clasic, a╚Ťi putea s─â v─â uita╚Ťi ╚Öi la culoarea ╚Öi modelul. Culoarea este deosebit de palid─â, probabil cu un pigment care refract─â lumina, iar modelul este mare, dar cu multe detalii fine.

 • Tapet St Petersburg Damask 88-8034 de Cole & Son.
 • Tapet Primul Damask_16 de Tekko.
 • Tapet Desire Beig de Graham & Brown.
 • Tapet 13413 din fabrica SIRPI.

Apartament regal. Un clasic englez foarte discret. Pat conjugal.. cu cel mai simplu baldachin în căpătâi, coloane aspre, fără sculpturi complicate; ușa deși din lemn, dar în decor simplu, fără filigranuri de alamă; fotoliul- într-o formă confortabilă și primitoare.

Ad─âuga╚Ťi moliciune ╚Öi confort ├«n dormitor va ajuta scaun moale profund─â – forme netede, cu culori care sunt ├«n armonie cu culorile tuturor mobilierului din dormitor.

 • A450-004-A Tatiana de Schnadig.
 • Fotoliu VR67 din fabric─â Marge Carson.
 • Fotoliu Botero din fabrica Mantellassi.
 • Fotoliul Boulle al fabricii Mantellassi.

Aici, regina poate depl├ónge moartea nurorii sale ├«ntr-un cadru informal, f─âr─â ca lacrimile ei s─â fie la vedere. Nu uita╚Ťi: ├«n public.. doar lini╚Öte ╚Öi demnitate!

Tot pe o tem─â: Interioarele Palatului Buckingham din "Discursul regelui".

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: