Tel Aviv: reamenajarea unei garsoniere într-un apartament

Un apartament modern ╚Öi elegant a ├«nlocuit vechiul apartament cu o singur─â camer─â: o camer─â de zi, un dormitor, o buc─ât─ârie, un birou ╚Öi dou─â b─âi. Aranjarea at├ótor zone func╚Ťionale, f─âr─â a crea o senza╚Ťie de ├«nghesuial─â, a fost posibil─â datorit─â planific─ârii originale. dulapuri ╚Öi parti╚Ťii de sticl─â, de exemplu, joac─â rolul de pere╚Ťi ├«ntre camere.

Detalii despre apartament: Apartament de 55 mp ├«n apropiere de Pia╚Ťa Basel din Jaffa, Tel Aviv.

Un vechi apartament neglijat de 55 de metri p─âtra╚Ťi, cu o camer─â ╚Öi o baie, este reproiectat de arhitec╚Ťi ├«ntr-un apartament elegant, cu dou─â camere, b─âi pentru oaspe╚Ťi ╚Öi proprietari, o buc─ât─ârie confortabil─â ╚Öi un balcon deschis cu vedere la verdea╚Ťa luxuriant─â. Cu toate acestea, designerii Maayan Zusman Interior Design, ├«n colaborare cu Amir Navon de la Studio 6B, Maayan Zusman ╚Öi Moran Ben Ami, nu au construit nici un perete nou ├«n camer─â.. Spa╚Ťiul este ├«mp─âr╚Ťit de dulapuri personalizate ╚Öi pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori din sticl─â. Proiect realizat ├«n 2014.


Citește și:

  • Apartament brutal pentru burlac: 55 de metri de idei originale
  • De la un studio de 55 de metri p─âtra╚Ťi Un apartament cu dou─â dormitoare ├«n stil provensal
  • Cum de a mobila un apartament Brejnev 55 de metri p─âtra╚Ťi

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Plan de etaj.
Proiectarea unui apartament de 55 de metri p─âtra╚Ťi implic─â prezen╚Ťa mai multor zone. Spa╚Ťiul aproape p─âtrat este ├«mp─âr╚Ťit ├«n form─â de T cu ajutorul dulapurilor din tavan p├ón─â ├«n podea ╚Öi a unui "bloc sanitar" din sticl─â plasat perpendicular pe acesta – acesta g─âzduie╚Öte dou─â toalete, pentru st─âp├ón ╚Öi oaspe╚Ťi, precum ╚Öi o cabin─â de du╚Ö.

Cite╚Öte mai mult  Domnul Selfridge

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Buc─ât─âria se afl─â ├«n dreapta intr─ârii, iar livingul este mai departe. Nu exist─â un coridor ├«n apartament, func╚Ťia acestuia este ├«ndeplinit─â de parchetul laminat. Aceast─â band─â adaug─â structur─â spa╚Ťiului ╚Öi creeaz─â o leg─âtur─â psihologic─â ├«ntre "anticamer─â" ╚Öi camera de zi. Nuan╚Ťa cald─â a lemnului natural "fundamenteaz─â" par╚Ťial interiorul, ├«n timp ce pere╚Ťii albi se ├«mbin─â cu acela╚Öi tavan ╚Öi creeaz─â un sentiment aproape cosmic de spa╚Ťiu infinit. Se pare c─â exist─â ni╚Öe negre pe peretele camerei de zi, dar este un dispozitiv optic pentru a ad├ónci spa╚Ťiul mic. Rafturile negre str─âlucitoare sunt de fapt doar montate pe perete. Cubul negru ascunde baia de oaspe╚Ťi.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Mobilierul alb al buc─ât─âriei, care se ├«ntinde de la podea p├ón─â la tavan, nici m─âcar nu are m├ónere: toate aparatele sunt ascunse, toate plantele sunt ├«ncorporate ╚Öi toat─â vesela este ascuns─â. Acest lucru face ca o buc─ât─ârie cu pere╚Ťi albi uni s─â par─â f─âr─â cusur. Aceast─â tehnic─â v─â permite s─â o "deghiza╚Ťi" ├«ntr-un mic apartament. ╚śor╚Ťul negru este luminat ╚Öi arat─â elegant f─âr─â a fi sumbru. Insula de buc─ât─ârie este situat─â ├«n mijlocul camerei: aceasta serve╚Öte ╚Öi ca mas─â de luat masa.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

O op╚Ťiune interesant─â: televizorul este montat pe un st├ólp ╚Öi poate fi orientat spre buc─ât─ârie sau spre camera de zi. Toat─â l─â╚Ťimea balconului este realizat─â din geamuri pline, iar strada verde ╚Öi lini╚Ötit─â pare s─â fi devenit o prelungire a camerei.

Fotografie: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Proiectarea unui apartament mic necesit─â eliminarea elementelor inutile. Iar cele f─âr─â de care confortul este de neconceput, face╚Ťi-le c├ót mai u╚Öoare ╚Öi mai discrete posibil. Designerii au ales un "cub" transparent ├«n locul unei mese masive l├óng─â canapea ╚Öi un "grilaj" greu ├«n mijlocul canapelei

Cite╚Öte mai mult  Domni╚Öoara Pettigrew tr─âie╚Öte pentru o zi

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Oglinzile sunt prietenele designerului dac─â dori╚Ťi ca un apartament mic s─â par─â mai spa╚Ťios. ├Än acest caz, oglinda este portabil─â.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Cubul de sticl─â este un element cheie ├«n designul apartamentului. Acesta este format din dou─â p─âr╚Ťi: una transparent─â ╚Öi una neagr─â. Cubul ├«nglobeaz─â toate zonele "umede". Partea neagr─â dinspre living are o baie pentru oaspe╚Ťi, ├«n timp ce partea transparent─â din zona de dormit are o cabin─â de du╚Ö ╚Öi baia principal─â.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Cubul ├«mparte dormitorul ╚Öi spa╚Ťiul de lucru ( biroul ). Dac─â pere╚Ťii nu ar fi fost transparen╚Ťi, ar fi ar─âtat ca trei camere mici. Dar ele las─â s─â intre lumina ╚Öi creeaz─â un sentiment de spa╚Ťiu deschis mare. Atunci c├ónd trebuie s─â folosi╚Ťi du╚Öul sau toaleta, trebuie doar s─â ├«nchide╚Ťi u╚Öile de sticl─â ╚Öi s─â trage╚Ťi perdeaua.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Biroul de lucru din birou este situat l├óng─â fereastr─â. Medicii consider─â c─â este o solu╚Ťie optim─â. O persoan─â care lucreaz─â din c├ónd ├«n c├ónd cu h├órtii sau la calculator ├«╚Öi ├«ntoarce din c├ónd ├«n c├ónd privirea spre strad─â, relax├óndu-se ╚Öi antren├óndu-╚Öi discret mu╚Öchii oculari.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Chiar ╚Öi atunci c├ónd perdelele acoper─â "obiectele sanitare", perspectiva ╚Öi senza╚Ťia de spa╚Ťiu sunt men╚Ťinute.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

De asemenea, nu exist─â o grani╚Ť─â ├«nchis─â ├«ntre dormitor ╚Öi zona de buc─ât─ârie: ochiul nu se opre╚Öte pe un perete, ci urm─âre╚Öte perspectiva. Dulapurile ├«ncastrate care separ─â cele dou─â camere au fost f─âcute la comand─â. Ascunderea tuturor aparatelor.

Cite╚Öte mai mult  Reamenajarea unui apartament de oaspe╚Ťi: designer Alla Kostroma

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Obloanele negre sunt greu de recomandat celor care locuiesc ├«ntr-un climat rece ╚Öi mohor├ót, dar pentru regiunile sudice ╚Öi camerele ├«nsorite sunt o op╚Ťiune acceptabil─â ╚Öi chiar de dorit. Dormitorul, ca ╚Öi restul casei, este minimalist, cu trei corpuri de iluminat ╚Öi un poster pe peretele alb ╚Öi gol, ├«n rol de fereastr─â fals─â. Una dintre noptiere este realizat─â ca mas─â suspendat─â – economisirea spa╚Ťiului este important─â chiar ╚Öi ├«n lucrurile mici.

Fotograf: Gidon Levin 181 Architecture Photography

Designerii spun c─â au vrut s─â foloseasc─â fiecare centimetru de spa╚Ťiu din apartament, dar au p─âstrat balconul deschis. Casa se afl─â pe o strad─â lini╚Ötit─â – proprietarii au o mare oportunitate de a sta afar─â ├«ntr-o sear─â cald─â. ╚śi pentru ca ei s─â fie ╚Öi mai aproape de natur─â, un portocal a fost plantat chiar pe balcon.

VEZI PROIECTUL ÎN ÎNTREGIME

Modele plate interesante

Interior dintr-un proiect Artinstall Interiorul unui apartament din proiectul de arhitectur─â Lofting Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de Lofting Architects
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: